Kistelek és környéke

2019.03.28. 21:02

Álláskeresők jártak a kisteleki "paradicsomban", jelentkezhetnek is a betöltendő helyekre

2020 tavaszáig azon megyei gyárakba viszik el a regisztrált álláskeresőket, ahol jelentős szakemberhiány van. Ezúttal a kisteleki Nemeskert Kft. telephelyén végzett munkával ismerkedhettek meg az álláskeresők - 35-40 betöltetlen álláshely van a cégnél.

Újabb csoportos üzemlátogatást szervezett a Csongrád Megyei Foglalkoztatási Paktum keretében a Csongrád Megyei Önkormányzat és a Csongrád Megyei Kormányhivatal, a Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara közreműködésével. Ezúttal a kisteleki Nemeskert Kft. telephelyén végzett munkával ismerkedhettek meg az álláskeresők. Nemes-Nagyné Vas Andrea, a paradicsomtermesztéssel és csomagolással foglalkozó cég ügyvezetője elmondta, a közelmúltban végzett fejlesztések eredményeként 35-40 betöltetlen álláshely van jelenleg náluk – reméli, a látogatás révén többeknek elnyeri a tetszését a munka.

 

Álláskeresők jártak a kisteleki üzemben - GALÉRIA. Fotó: Frank Yvette

Horváth Gábor Zsolt, a kamara szakképzési vezetője kiemelte, a projektben 2020 tavaszáig azon megyei gyárakba viszik el a regisztrált álláskeresőket, ahol jelentős szakemberhiány van.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!