Kistelek és környéke

2019.04.01. 12:26

Fényképezőt lopott a kisteleki templomból, majd eladta - fotók

Pár órán belül elfogták a tolvajt.

A kisteleki rendőrök a bejelentést követően néhány órán belül elfogták azt a helyi nőt, aki egy fényképezőt tulajdonított el a város plébániájáról. A nyomozók gyanúsítottként hallgattak ki egy kisteleki férfit is, aki a gépet megvásárolta. Lopás, valamint orgazdaság miatt indult büntetőeljárás. - írja a Police.hu.


A megalapozott gyanú szerint az asszony 2019. március 16-án a déli órákban bement a plébánia nyitott épületébe, ahol felfigyelt egy padon lévő digitális fényképezőre. A nő magával vitte a gépet, amit még aznap el is adott egy ismerősének 2000 forintért.


A rendőrök az adatgyűjtés eredményeként megállapították a feltételezett elkövetők személyazonosságát, akiket gyanúsítottként hallgattak ki. Az 52 éves asszony ellen lopás vétség, míg az 54 éves férfival szemben orgazdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás a Kisteleki Rendőrkapitányságon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!