Kistelek és környéke

2019.06.05. 11:00

Háromkemencényi finomságot sütöttek: finomságokkal vendégelték meg az általános iskolásokat a nyugdíjasok

Fáradhatatlanok az ásotthalmi nyugdíjasklub tagjai. Május elején az óvodásoknak sütöttek rengeteg palacsintát, gyereknapra pedig az általános iskolásokat vendégelték meg kemencés kaláccsal.

H. E.

Május elején generációk palacsintáztak együtt Ásotthalmon. A helyi nyugdíjasklub tagjai akkor a Tölgyfa Óvoda csöppségeit vendégelték meg az édességgel. A hónap végén bizonyították, hogy fáradhatatlanok: gyereknap előtt az általános iskola alsó tagozatosait invitálták meg, nekik háromkemencényi finomságot készítettek. 

 A finomságokért cserébe ölelést és virágokat adtak a nyugdíjasoknak.  Fotó: ásotthalmi petőfi sándor művelődési ház

A finomságokért cserébe ölelést és virágokat adtak a nyugdíjasoknak.  Fotó: ásotthalmi petőfi sándor művelődési ház

A Borostyán Ásotthalmi Nyugdíjas Klub tagjai száz gyermeknek sütöttek kemencés kalácsot a helyi Petőfi Sándor Művelődési Ház kertjében. Nem kis munkába vágtak bele az idősek, összesen 24 tepsivel dagasztottak tésztát, ebből háromkemencényi kalács sült ki. A nyugdíjasok és a művelődési ház közös akciója most is sikert aratott: a közel száz alsó tagozatos gyermek cserébe szeretetet adott a nyugdíjasoknak, akik fáradozásukért ölelést és rengeteg virágot kaptak az iskolásoktól. 

Címkék#Ásotthalom

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!