Kistelek és környéke

2019.09.02. 21:02

Modellkedés és bulizás helyett a traktorozást és a birtokot választotta

Gémes Mónika tízévesen már traktort vezetett, tiniként bulizás helyett a fóliában dolgozott, mostanra pedig két diplomát szerzett azért, hogy minél hatékonyabban tudja segíteni családja vállalkozását. Keresse írásunkat a keddi Délmagyarországban!

Munkatársunktól

Balástyai birtokukon sertéstelepet üzemeltetnek, emellett paprikát, krumplit és takarmánynövényeket termesztenek. Mint mondta, ebbe nőtt bele, de szereti is a kétkezi munkát, így nem is gondolkozott azon, hogy más pályát válasszon magának. 


– A testvéremmel együtt ebben nőttünk fel. Öcsém 8, én 10 évesen megtanultam traktorozni, nyaranként pedig dolgoztunk. De ez nem jelentett problémát, hiszen azt láttuk, hogy mindenki ezt csinálja a családban, sőt a szomszéd gyerekek is mindig jöttek. Számunkra ez az élet volt a természetes. Persze tiniként a hétvégi bulikról lemondani kemény volt, de hamar beláttuk, hogy egy átmulatott éjszaka után nem tudunk hajnalban felkelni – mondta.


Írásunkból kiderült, hogyan került erre a pályára, és hogyan tett kisebb ismertségre is a nyáron. Cikkünket keresse a keddi Délmagyarországban!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!