Kistelek és környéke

2019.08.26. 21:41

Nagy Sándor és csapata már le is adta az ajánlóíveket Kisteleken

Vasárnap délutánra a szükséges ajánlások többszörösét összegyűjtötték Kisteleken a Fideszes és a nagyobbik kormánypárt által támogatott független jelöltek.

Szombaton felvették, vasárnap délutánra pedig már a szükséges ajánlások többszörösét össze is gyűjtötték Kisteleken a Fideszes és a nagyobbik kormánypárt által támogatott független jelöltek. A polgármester, Nagy Sándor mellett három régi és három új képviselő méretteti meg magát az őszi választáson.


Hétfő délelőtt leadták az ajánlóíveket azok a kisteleki képviselőjelöltek, akik a Fidesz színeiben indulnak az őszi önkormányzati választáson, vagy függetlenként a nagyobbik kormánypárt támogatását élvezik. Nagy Sándor polgármester elmondta, szombaton vették fel a jegyzőtől a hivatalos dokumentumokat, vasárnap délutánra pedig a szükséges aláírásmennyiség dupláját gyűjtötték össze.


– A képviselők a szükséges 61-62 ajánláshoz képest több mint 300-at, én polgármester-jelöltként 181 helyett 400-at adtam le – mondta el lapunknak. Nagy Sándor, aki 25 éve tölti be ezt a tisztséget a városban és ismét indul a választáson úgy fogalmazott, ez egyrészt a segítők érdeme, másrészt a kistelekiek hozzáállásának köszönhető.


A hat Fidesz-támogatott képviselőjelölt közül hárman most is a városvezetés tagjai: Kozó Józsefet, Kunstárné Irént és Sejben Józsefet így már jól ismerhették a választók. Rajtuk kívül Sándor Attila, Susánszki Benjamin és Béres István méretteti majd meg magát októberben.


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!