Délmagyar logó

2019. 06. 20. csütörtök - Rafael 19°C | 28°C Még több cikk.

Álláskeresők jártak a kisteleki "paradicsomban", jelentkezhetnek is a betöltendő helyekre

2020 tavaszáig azon megyei gyárakba viszik el a regisztrált álláskeresőket, ahol jelentős szakemberhiány van. Ezúttal a kisteleki Nemeskert Kft. telephelyén végzett munkával ismerkedhettek meg az álláskeresők - 35-40 betöltetlen álláshely van a cégnél.
Újabb csoportos üzemlátogatást szervezett a Csongrád Megyei Foglalkoztatási Paktum keretében a Csongrád Megyei Önkormányzat és a Csongrád Megyei Kormányhivatal, a Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara közreműködésével. Ezúttal a kisteleki Nemeskert Kft. telephelyén végzett munkával ismerkedhettek meg az álláskeresők. Nemes-Nagyné Vas Andrea, a paradicsomtermesztéssel és csomagolással foglalkozó cég ügyvezetője elmondta, a közelmúltban végzett fejlesztések eredményeként 35-40 betöltetlen álláshely van jelenleg náluk – reméli, a látogatás révén többeknek elnyeri a tetszését a munka.
 
Álláskeresők jártak a kisteleki üzemben - GALÉRIA. Fotó: Frank Yvette
Horváth Gábor Zsolt, a kamara szakképzési vezetője kiemelte, a projektben 2020 tavaszáig azon megyei gyárakba viszik el a regisztrált álláskeresőket, ahol jelentős szakemberhiány van.
 

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Egyre több beteg érkezik Szegedről is Kistelekre az egynapos sebészetre

Egyre több beteg érkezik Szegedről is Kistelekre az egynapos sebészetre
Az egynapos sebészet létrehozásáért és sikeres működtetéséért kapott Csongrád Megyéért díjat Kincses László, a Kisteleki Egészségügyi Központ orvos igazgatója. Tovább olvasom