Délmagyar logó

2019. 07. 18. csütörtök - Frigyes 15°C | 25°C Még több cikk.

Fényképezőt lopott a kisteleki templomból, majd eladta - fotók

Fényképezőt lopott a kisteleki templomból, majd eladta - fotókFotó: Police.hu
Pár órán belül elfogták a tolvajt.
A kisteleki rendőrök a bejelentést követően néhány órán belül elfogták azt a helyi nőt, aki egy fényképezőt tulajdonított el a város plébániájáról. A nyomozók gyanúsítottként hallgattak ki egy kisteleki férfit is, aki a gépet megvásárolta. Lopás, valamint orgazdaság miatt indult büntetőeljárás. - írja a Police.hu.

A megalapozott gyanú szerint az asszony 2019. március 16-án a déli órákban bement a plébánia nyitott épületébe, ahol felfigyelt egy padon lévő digitális fényképezőre. A nő magával vitte a gépet, amit még aznap el is adott egy ismerősének 2000 forintért.

A rendőrök az adatgyűjtés eredményeként megállapították a feltételezett elkövetők személyazonosságát, akiket gyanúsítottként hallgattak ki. Az 52 éves asszony ellen lopás vétség, míg az 54 éves férfival szemben orgazdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás a Kisteleki Rendőrkapitányságon.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Álláskeresők jártak a kisteleki "paradicsomban", jelentkezhetnek is a betöltendő helyekre

Álláskeresők jártak a kisteleki
2020 tavaszáig azon megyei gyárakba viszik el a regisztrált álláskeresőket, ahol jelentős szakemberhiány van. Tovább olvasom