Délmagyar logó

2019. 06. 27. csütörtök - László 20°C | 33°C Még több cikk.

Forró hangulat a kisteleki táncparketten - fotók

A Pro Art Kupán a felnőtt és ifjúsági, valamint a senior korosztály latin, a juniorok tíztánc ranglistán mérhetik össze tudásukat, míg harminc kategóriában klubközi versenyeket rendeztek.
Minden év szeptemberében rendezi meg a Pro Art Táncstúdió a Kistelek Opent, a nemzetközi világranglista versenyt, amelyen hazai ranglista és klubközi versenyek is zajlottak. Idén kettéválasztották, így már nemcsak ősszel, hanem tavasszal is táncosok lepik el a kisteleki sportcsarnokot, a társastáncok szerelmeseinek nagy örömére. A Pro Art Kupán a felnőtt és ifjúsági, valamint a senior korosztály latin, a juniorok tíztánc ranglistán mérhetik össze tudásukat, míg harminc kategóriában klubközi versenyeket rendeztek.

A kupára előzetesen 234 nevezés érkezett, az ország minden pontjáról sőt Ukrajnából és Romániából is jöttek táncosok. A legnagyobb érdeklődés a felnőtt-ifjúsági latin ranglista versenyt övezte, itt dőlt el, hogy a magyar bajnok pár mellett ki lesz az, aki képviselheti hazánkat az idei Európa- és világbajnokságokon. Óriási küzdelem zajlott a győzelemért, így igazán parázs hangulat uralkodott a kisteleki sportcsarnokban.
Forró hangulat a kisteleki táncparketten. Fotó: Frank Yvette - GALÉRIA
És bár a Pro Art Kupát a szentesi Szilver TSE versenyzői Hidi Balázs és Kis Violetta vihette haza, a ranglista versenyben mégis több pontot szerzett a kiskunhalasi Karcagi Laura szlovén párjával, így utóbbiak utazhatnak a világversenyekre. Ebben a versenyszámban a kisteleki Pellei Mihály és Tóth Enikő állhatott a dobogó harmadik fokára. A szentesiek a junior tíztánc ranglista versenyszámban is elhozták az aranyat: Kohon Patrik és Gál Dalma nyerte a versenyt.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

70 tő vadkendert termesztett otthonában a kisteleki férfi

70 tő vadkendert termesztett otthonában a kisteleki férfi
Kábítószer birtoklása bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult a férfi ellen… Tovább olvasom