Könyvelő

2022.04.30. 11:56

Könyvajánló - Nora Roberts: Örökség

Adrian Rizzo hét­­éves volt, amikor először ta­­­­lálkozott az apjával, aki még aznap majdnem megölte őt, mielőtt Lina, az anyja közbelépett. Nem sokkal ezután Adrian nagyszülei marylandi házába került, ahol egy hosszú nyáron át limonádét ivott, játszott a kutyákkal, új legjobb barátnőre tett szert... és barátnője tízéves bátyjával megtapasztalta az első szerelem izgalmát. Lina eközben bejárta az országot, fitneszmárkáját népszerűsítve és milliárdos üzletté fejlesztve. Nem volt értelme a múlton rágódni. 

Tíz évvel ké­­sőbb Adrian, Lina nyomdokai­ba lépve, de a kreatív irányítás fenntartására törekedve elkészítette saját jóga- és edzővideóit. Anyjához hasonlóan ő is hűvös fejű és becsvágyó. Nem állnak közel egymáshoz, de szívélyes a kapcsolatuk... mindaddig, amíg nem keresztezik egymás útját. Ám míg Lina elutasítja azokat a halálos fenyegetéseket, amelyeket a lánya szinte rutinszerűen kap, ahogy a népszerűsége növekszik, Adrian nem tehet róla, de nyugtalanítónak találja az ördögi mondókákat. 

Évről év­­re folyamatosan érkeznek. A postai bélyegző változik, de a fenyegető hangnem ugyanaz marad. Azután is kapja őket, hogy visszatér Marylandbe, és újra találkozik Raylannel, gyerekkori szerelmével, aki immáron felnőtt férfi, és zöld szeme igézőbb, mint valaha. Néha úgy tűnik, hogy a fenyegető üzenetek valóban csak rutinszerűek, és semmi sem lesz be­­lőlük. Egészen addig, amíg a gyilkosságok el nem kezdődnek, és az izgalom fokozódik. 
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!