Közélet
Munkatársunktól |
Egy szavazat a különbség / 1 órája
Valószínűleg újraszámolják a szavazatokat Kisteleken Csengelén új polgármestert választottak, Kisteleken valószínűleg újraszámolják a szavazatokat, a járás többi településén azonban maradt az eddigi vezető. Balástyán nem is volt kihívója, a többi településen pedig jelentős fölénnyel győzött a regnáló polgármester.
Kovács András |
Hosszúra nyúlt idén a dinnyeszezon / 2 órája
Hosszúra nyúlt idén a dinnyeszezon A hétvégén érdemes volt kinyitni az árusoknak a szegedi Mars téren, a szabadtéri dinnyesoron jó forgalmat csináltak. Ezt még akkor ültették Ásotthalmon, amikor a medgyesiek már kopogtatták a dinnyéiket, augusztus második fele óta folyamatosan szüretelik.
munkatársunktól |
14 órája
Elsöprő támogatottság Hatalmas arányban választottak polgármestereket Csongrád megyében
munkatársunktól |
15 órája
Ahol nem várt senki meglepetést Csongrád megyében Csongrád megye 1-es választókerületében két olyan települést találtunk, ahol csak a korábbi polgármester indult, így nagy meglepetés nem született vasárnap. Deszken Király László, míg Kübekházán Molnár Róbert vezetheti újabb 5 évig a községet.
munkatársunktól |
Csongrád megyében hatvan településen tartottak önkormányzati választást / 15 órája
Kistelek választás-történelmet írt Tizenhárom olyan település volt a megyében, ahol senki sem számíthatott meglepetésre: mivel csak egyetlen polgármesterjelölt indult. Kisteleken viszont soha nem látott versenyben, végül egy szavazat döntött.
delmagyar.hu |
Négyszeres luxus / 16 órája
Egy “aranyos” hirdetés, avagy egy 145 milliós szegedi komplexum képei! Szegeden, a Kossuth Lajos sugárút elején eladóvá vált egy 4 apartmanból álló, exkluzív szálláshely. A fényűző apartmanok nyilván elsősorban a befektetők számára érdekesek. De tegyük a szívünkre a kezünket: hát ki ne szeretne kicsit bekukkantani az ilyen luxus ingatlanokba?
Kovács András |
6 százalékos bővülés / 17 órája
Egyre több új lakás épül Csongrád megyében Csongrád azon megyék közé tartozik, ahol nőttek a lakásépítések 2018 első félévében, ráadásul a tízezer lakosra jutó elkészült új otthonok számával sem kell szégyenkeznünk.
Majzik Attila |
Amerikában élő unokája is megtanult horgolni / 19 órája
Mártika néninél családi örökség a kézimunka Női ágon öröklődik a horgolás, hímzés szeretete Kádár Lászlóné Mártika néni családjában: ő is az édesanyjától leste el a fogásokat, amit aztán lányának és unokájának is továbbadott.
Arany T. János |
Tovább növekszik a falu / 20 órája
Bordányban már szinte nincs eladó ház, új építési telkek kellenek Mint korábban megírtuk, Bordányban szinte nincs eladó ház, ami azt bizonyítja, hogy szeretnek itt élni az emberek, ezért hamarosan terjeszkedik a település.
Kovács Erika |
Szándéknyilatkozatot írtak alá / 21 órája
Nagyérnek bánsági testvértelepülése lesz Testvértelepülési szándéknyilatkozatot írt alá Majláthfalva és Nagyér tegnap. A két falu gyökerei gróf Mailáth György országbíróhoz vezethetők vissza.