Hallgassa élőben!
Közélet
Kiss Anna |
Új otthonra gyűjtenek / 33 perce
A négygyermekes családnak mindene odaveszett a tűzben – Galéria A birkák elnémultak, a 130 éves platán megégett, csak a falak maradtak, meg a biblia, miután leégett Tárnok Mónikáék százéves háza az Ipar dűlőben.
Munkatársunktól |
koronavírus / 5 órája
Pozitív lett egy vásárhelyi óvodás koronavírustesztje Jelenleg 116 ember van hatósági házi karanténban Hódmezővásárhelyen.
delmagyar.hu |
Szeged / 16 órája
Így áll a koronavírus koncentrációja a szegedi szennyvízben Egyre több településen alacsony a szennyvízben mért koncentráció.
K.R. |
Szegedi kutatók bemutatták a különbségeket / 19 órája
Koronavírus-vakcinák összehasonlítása Mit tudunk az engedélyezett és a legígéretesebb koronavírus-vakcinákról? A Szegedi Biológiai Kutatóközpont munkatársai összegyűjtötték a legfontosabb tudnivalókat.
Kovács Erika |
Passzív házba aktív háziorvost / 19 órája
Vidéki praxisba lasszóval is nehéz doktort csábítani Derekegyházon pályázati forrásból, közel 270 millió forintból építenek egy 381 négyzetméteres orvoslakást.
Kovács András |
A szentesi és nagytőkei gazdák már összefogtak / 20 órája
Támogatják az öntözést Folyamatosan bővül az öntözési közösségek száma: tavaly év végéig 25-en kaptak engedélyt a működésre, köztük kettő Csongrád-Csanád megyei társaság is, ők Szentesen alakultak.
Suki Zoltán |
Több százmilliós áfacsalással vádolták / 20 órája
Kijöhet a börtönből Joób Márton Információink szerint bűnügyi felügyeletet rendelhetnek el nála, azaz valószínűleg a házát nem hagyhatja majd el.
Kovács andrás |
Ráfizethet később / 22 órája
Pórul járhat, ha spórol a lakásbiztosításon Sokan spórolnak úgy a biztosításon, hogy nem a vagyontárgy valódi értékén fut a szerződésük, vagy az idő múltával nem követik annak értéknövekedését.
Koós Kata |
2016-ban indította útjára a Hangos Biblia programot / 22 órája
Online konferencia Szent Gellért plébánián az Isteni Ige napján Határon innen és túl több mint 1300 hívő csatlakozott a Szeged-tarjánvárosi Szent Gellért plébánia Hangos Biblia programjához. A résztvevők tapasztalataikat, kedvenc bibliai idézeteiket online konferencia keretében osztották meg egymással január 24-én.
Imre Péter |
Pusztaszer / 23 órája
Fizessen a falu az egységes házszámtáblákért?
Hallgat a baloldali sajtó a gyöngyösi polgármester oltási botrányáról
Eddig egyetlen baloldali hírportál sem számolt be az esetről.
Túlélte a koronavírust a 105 éves Magdus néni
Lassan egy éve hangoztatják a világ virológusai, hogy a koronavírus az idősekre a legveszélyesebb. Az encsi idősotthonban élő 105 éves Magdus néni rácáfolt erre, köhintés nélkül küzdötte le a betegséget.
Baloldali exorvosok valahogy az elsők között kapják meg a koronavírus-oltást
Nem csak a gyöngyösi DK-s polgármester jutott soron kívül vakcinához.
Mintegy 80 ezer fát kell kivágni a következő hetekben Madridban
A spanyol főváros parkjainak többsége biztonsági okokból zárva tart.
A négygyermekes családnak mindene odaveszett a tűzben – Galéria
A birkák elnémultak, a 130 éves platán megégett, csak a falak maradtak, meg a biblia, miután leégett Tárnok Mónikáék százéves háza az Ipar dűlőben.
Tavasszal kerül az Országgyűlés elé a nagy technológiai vállalatok hazai működésének szabályozása
Semmi mást nem szeretnénk elérni a nagy tech cégekkel szemben, mint a törvényes, átlátható és ellenőrizhető működést – írta az igazságügyi miniszter.