Hallgassa élőben!
Közélet
Munkatársunktól |
makón szinte már minden regisztráltat hívnak / 3 órája
Háromféle vakcinával oltanak a megyében Makón pedig jelenleg 162 ember van hatósági házi karanténban, ami majdnem hússzal több, mint egy héttel korábban.
Szabó Imre |
Makó / 3 órája
Tovább segítik az elhelyezkedést
Kovács Erika |
4 ovi-focipálya épült Hódmezővásárhelyen / 3 órája
Belépés csak tiszta cipővel! Hódmezővásárhelyen, az Oldalkosár utcából közvetített pénteki online ünnepségen 4 ovi-focipályát adott át Márki-Zay Péter polgármester.
Imre Péter |
Napszínes / 3 órája
Mézeskalács szív anyák napjára
Tóth A. Péter |
Munkát is tud nekik ajánlani / 4 órája
Szkanderpárbajra hívja a vandálokat a polgármester A polgármester 5000 forint nyomravezetői díjat ajánlott fel annak, aki hírt ad arról, hogy április tizedikéről tizenegyedikére virradó éjjel a Vásárhelyi utcai buszváró plexi oldalfalát ki vagy kik rongálhatták meg
delmagyar.hu |
A MÁV közleménye / 4 órája
Napokra lezárják a Dorozsmai úti vasúti átjárónál a Szeged felé vezető sávot Szegednél, az 5-ös számú főút Dorozsmai úti nagy elágazásánál lévő vasúti átjárónál – pályakarbantartás miatt – ideiglenes forgalomkorlátozásra kell számítani.
Szabó Imre |
évente 20 kisbaba születik / 5 órája
Lerakták az új maroslelei bölcsőde alapkövét Kell a férőhely, mivel a településen évente 20 kisbaba születik.
Kovács Erika |
Kallai Árpád szerint arcátlan a követelés / 5 órája
Kettétörheti a kórházi beruházást a 136 milliós „darudíj” Egy daru elhelyezése miatt 136 millió forint közterület-foglalási díjat kérne a vásárhelyi önkormányzat a kórháztól.
Imre Péter |
Készülnek a nyári nyitásra / 5 órája
Sok újdonsággal készül az Ópusztaszeri Nemzeti Történeti Emlékpark Csaknem 5 hónapja nem fogadhat látogatókat a vírushelyzet miatt az Ópusztaszeri Nemzeti Történeti Emlékpark.
Majzik Attila |
Jövőre készül el / 5 órája
Épül a református bölcsőde Szentesen Három csoportszobás, új bölcsőde készül a Felsőpárton, a városrészben évtizedes hiányt pótol az intézmény. A tervek szerint a gyerekek már a jövő évben birtokba vehetik az új bölcsődét.
Lemond Raúl Castro kubai pártelnök, Fidel Castro öccse
Raúl Castro, a Kubai Kommunista Párt elnöke a párt 8. kongresszusának pénteki nyitónapján bejelentette, hogy lemond tisztségéről és átadja a vezetést egy fiatalabb generációnak.
Romániában gyorsul, de kifulladás jeleit mutatja az oltáskampány
Romániában a héten csaknem másfélszeresére emelkedett, péntekig megközelítette a 80 ezret a koronavírus ellen beadott vakcinák napi üteme.
Olaszország megkezdi csapatai kivonását Afganisztánból
A következő napokban megkezdődik a Kabulban és Herat térségében szolgáló, több mint nyolcszáz fős olasz kontingens kivonása Afganisztánból.
A válaszadók 82 százalékát megnyugtatja a klasszikus zene
A zenehallgatók 82 százalékát megnyugtatja a klasszikus zene a Liszt Ferenc Kamarazenekar megbízásából készült reprezentatív felmérés szerint.
Novák: megduplázódik a megújult Erzsébet-tábor befogadóképessége
Így jelentősen nőhet a korábbi évi százezres létszám – nyilatkozta a családokért felelős tárca nélküli miniszter.
Kissné Kocsis Marianna azt adná a diákjainak, amit ő is kapott
A MOL Alapítvány oklevéllel ismerete el a csongrádi Batsányi János Gimnázium pedagógusának munkáját.