Közélet
delmagyar.hu |
Koronavírus / 18 perce
Változik a magyarországi adatok közlése: megtudhatjuk a Csongrád megyei számokat is Keddtől változik a koronavírus-járvány magyarországi adatinak közlése, látható lesz az elhunytak kora, neme és krónikus alapbetegsége(i) is, a technikai átállás miatt néhány órára a www.koronavirus.gov.hu honlap nem lesz elérhető.
delmagyar.hu |
Közlemény / 19 perce
Megszűnnek a közigazgatási és munkaügyi bíróságok A veszélyhelyzetben meghozott intézkedések nem érintették azt a változást, hogy 2020. március 31-ével megszűnnek a közigazgatási és munkaügyi bíróságok.
K. A. R. |
28 perce
Telefonon segítik a pszichiátriai betegeket Csak a sürgős eseteket látják el a Pszichiátriai Klinikán. A lelki betegeknél viszont számos panasz jelentkezhet a vírus miatt is, éppen ezért segélyvonalon keresztül kérhetnek segítséget a szakemberektől.
delmagyar.hu |
Az ügyészség vádat emelt / 1 órája
Tíz illegális határátlépőt próbált meg Ausztriába csempészni A Szegedi Járási Ügyészség vádat emelt azzal a horvát férfivel szemben, aki tavaly októberben tíz magát afgán nemzetiségűnek valló személyt próbált meg Nyugat-Európába csempészni.
Becsei Dávid |
A 45 éves szegedi létesítményben 27 évig dolgozott Tamás Sándor / 1 órája
Uszodának épült, sportcsarnok lett belőle Szeged városának ikonikus sportlétesítménye az újszegedi sportcsarnok, amelyben az elmúlt bő negyvenöt évben többek között hatalmas sportsikereknek, koncerteknek, cirkuszi attrakcióknak, politikai eseményeknek és színházi előadásnak is szem- és fültanúi lehettünk.
delmagyar.hu |
Némelyiket még ma is használjuk / 1 órája
Felismeri a retró konyhai eszközöket? – KVÍZ Voltak hasonló tárgyak a konyhában?
delmagyar.hu |
3 órája
A tiszaszigeti polgárőrök is segítenek az ebéd kiszállításban A Tiszaszigeti Polgárőr Egyesület az önkormányzattal együttműködve segít a koronavírus elleni küzdelemben.
Kovács András |
Ha nem jelentkezik bankjánál, automatikusan felfüggesztik a fizetést / 4 órája
Ezt tegye, ha tovább törlesztené a hitelét Minden március 18-áig megkötött lakossági kölcsönre automatikus fizetési moratórium lépett életbe december végéig.
delmagyar.hu |
Tájékoztatott a polgármester / 4 órája
Jó hír: Szentesen többeknek negatív lett a második korona vírus tesztje Így már csak kettő igazol koronás esetet kezelnek a kórházban.
delmagyar.hu |
Időjárás / 5 órája
Napos, de hűvös időnk lesz ma Kedden már sokfelé ébredhetünk derült időre.
Változik a magyarországi adatok közlése: megtudhatjuk a Csongrád megyei számokat is
Keddtől változik a koronavírus-járvány magyarországi adatinak közlése, látható lesz az elhunytak kora, neme és krónikus alapbetegsége(i) is, a technikai átállás miatt néhány órára a www.koronavirus.gov.hu honlap nem lesz elérhető.
Megszűnnek a közigazgatási és munkaügyi bíróságok
A veszélyhelyzetben meghozott intézkedések nem érintették azt a változást, hogy 2020. március 31-ével megszűnnek a közigazgatási és munkaügyi bíróságok.
Telefonon segítik a pszichiátriai betegeket
Csak a sürgős eseteket látják el a Pszichiátriai Klinikán. A lelki betegeknél viszont számos panasz jelentkezhet a vírus miatt is, éppen ezért segélyvonalon keresztül kérhetnek segítséget a szakemberektől.
Kövesse nálunk élőben az Operatív Törzs keddi tájékoztatóját!
Online sajtótájékoztatót tart a koronavírus-fertőzés elleni védekezésért felelős operatív törzs kedden 11 órától. Kövesse nálunk élőben!
Megvan Klopp következő kiszemeltje
Sajtóértesülések szerint a Bajnokok Ligája-győztes FC Liverpool szeretné megszerezni Ousmane Dembélét, az FC Barcelona francia futballistáját.
Virágcserepet és locsolótömlőt is találtak már tengeri állatokban
Az állatok által lenyelt műanyagok méretét becsülték meg kutatók.