Hallgassa élőben!
Fotó: MVM

Fagondozás a zavartalan szolgáltatásért

Az MVM Démász Áramhálózati Kft. azon dolgozik, hogy szolgáltatása folyamatos és zavartalan legyen még a legviharosabb napokon is – hangsúlyozta a társaság közleményében. Ehhez elkerülhetetlen a villamoshálózat biztonsági övezetét elérő fák és a hálózatba benyúló ágak gallyazása. A vezetéket veszélyesen megközelítő faágak nemcsak áramkimaradást okozhatnak, balesetveszélyt is jelentenek. Ezért ott, ahol a társaság az elektromos vezetékek biztonsági övezeteibe benőtt növényzetet és faágakat veszélyesnek tartja, ott szerződött gallyazó alvállalkozóikkal elvégeztetik a szükséges beavatkozásokat.

Ismét a Szegedi Tudományegyetem Füvészkertje adott otthont a Faápoló Magyar Bajnokságnak.

Az esemény elsődleges célja, hogy összefogja a faápolással, alpintechnikával végzett favágással, kutatással foglalkozó szakembereket. A szervezők a biztonságos és szakszerű munkavégzés mellett magát a szakmát is népszerűsíteni kívánták a bajnokságon.

A szakszerű gallyazás biztonságot ad.
Fotó: MVM

Az eseményen részt vett az MVM Démász is, a társaságnak alkalma nyílt bemutatni a természetvédelemmel, a fagondozással kapcsolatos tevékenységét is. A cég erdésztechnikus munkatársának alkalma volt beszélgetni a bajnokságra az ország minden részéről érkezett faápoló szakemberekkel, hasznos tapasztalatokat osztottak meg egymással.

Az érdeklődők részletesebben az mvmhalozat.hu honlapon közzétett „Gallyazással a zavartalan áramszolgáltatásért” ügyfél-tájékoztató kiadványból, valamint a „Gallyazási tudnivalók” kisfilmből tájékozódhatnak.

 

Hozzászólások

Hirdetés
Örökbefogadás – Kérdezz-felelek
Hirdetés
Zöldségekkel is harcolhatunk a klímaváltozás ellen
A biológiai terápia nyújt áttörést a pikkelysömörrel küzdőknek
Országszerte tíz centrumban elérhetők az egészségbiztosító által finanszírozott kezelések.
Kötelező lesz a maszk a tömegközlekedésben
A kormány döntése értelmében november 1-től maszkot kell viselni a közösségi közlekedési eszközökön – jelentette be a Miniszterelnökséget vezető miniszter a csütörtöki Kormányinfón.
Tűzzománc a BFMK-ban
Hazugságba menekül az Elk.rtuk ellen bojkottot szervező producer
A baloldali propagandasajtó a segítségére sietett. Nem sok sikerrel.
Trafiboxokat telepítenek Szegeden
Szeged város önkormányzata és a Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság megállapodást kötött a biztonságosabb közlekedés érdekében és ez alapján két trafiboxot helyeznek ki a városban.
A kistelepüléseken lakók életkörülményeit is javítja a kormány
A falusi emberek számára fontos közösségi terek jönnek létre, kávézók, fagylaltozók, de sok száz településen gyógyszervásárlási lehetőség is nyílik.