Hallgassa élőben!
Fotó: Pixabay

Lakásberendezésen és kukán vezette le a feszültséget egy vásárhelyi férfi

A Hódmezővásárhelyi Járási Ügyészség vádat emelt azzal a fiatal helybeli férfival szemben, aki tavaly Hómezővásárhelyen egy lakásban, valamint közterületen is erőszakosan viselkedett.

A vádlott 2020 áprilisában egy éjjel elment egy hölgy ismerőséhez vendégségbe. Az este folyamán alkoholt fogyasztottak, közben a vádlott és a sértett lakótársnője vitatkozni kezdett. Odáig fajult a dolog, hogy a vádlott ököllel ütni kezdte a konyhaszekrényt, majd az ott lévő berendezési tárgyakba is belerúgott. Kifelé mentében még a bejárati ajtót is megrugdosta, s ezzel összesen mintegy 130.00 Ft rongálási kárt okozott a sértettnek, melyet a mai napig nem térített meg.

A vádirat szerint tavaly szeptemberben egy hódmezővásárhelyi trafik előtt várakozó férfivel is vitába keveredett a vádlott. A sértettet ököllel arcon is ütötte. Hiába ért a helyszínre a vádlott édesapja, nem tudta teljesen lecsillapítani fiát, aki ezután a sértett barátnőjét vette célba. A nő kerékpárját fellökte, a kezében tartott sörös üveget pedig eltörte. Végül elhagyta a helyszínt, de előtte még egy szeméttárolóba is belerúgott.

A vádlottat a járási ügyészség rongálás vétség valamint garázdaság vétség elkövetésével vádolja. Bűnösségének kérdésében a Hómezővásárhelyi Járásbíróság fog dönteni.

Hozzászólások

Hirdetés
Zöldségekkel is harcolhatunk a klímaváltozás ellen
Árpáék is éles fegyverrel lőttek a forgatáson
Az Alec Baldwin okozta halálos fegyverbaleset kapcsán aktuális a kérdés, hogy egy magyarországi forgatáson előfordulhat-e hasonló tragédia? Kiderült, Árpa Attiláék is használtak éles fegyvert az Argo 2-ben, de szerinte hibák sorozata kellett ahhoz, hogy Baldwinéknál megtörténjen a baj.
Népszerű szolgáltatás a kormányablakbusz
Az idén negyedikként forgalomba állított új járművel már országosan 25-re bővül a kormányablakbusz-hálózat.
A legerősebb védelmet az oltás adja
A kormányzati portálon felhívták a figyelmet, hogy a koronavírus delta variánsa miatt több országban és idehaza is újra emelkedik a fertőzöttek száma.
Példátlanul nagy támogatáshoz jutnak a mikro-, kis- és középvállalkozások
A támogatás kötelező eleme a digitalizációs szint emelése és a bővülés.
Ideiglenes megoldást találtak a temesvári fűtéskrízisre
Egy gázszolgáltató egy hétre biztosítja a meleg vizet, és elsősorban az éjszakai órákra a távfűtést a temesváriak lakásaiban.
Putyin az európai gáztárolóiba irányuló szállítások növelésére utasította a Gazpromot
Oroszország nem érdekelt az európai gázárak emelkedésében, ezért lépéseket tesz a a helyzet stabilizálása érdekében – mondta az orosz elnök.