Hallgassa élőben!
Fotó: Pixabay

Lakásberendezésen és kukán vezette le a feszültséget egy vásárhelyi férfi

A Hódmezővásárhelyi Járási Ügyészség vádat emelt azzal a fiatal helybeli férfival szemben, aki tavaly Hómezővásárhelyen egy lakásban, valamint közterületen is erőszakosan viselkedett.

A vádlott 2020 áprilisában egy éjjel elment egy hölgy ismerőséhez vendégségbe. Az este folyamán alkoholt fogyasztottak, közben a vádlott és a sértett lakótársnője vitatkozni kezdett. Odáig fajult a dolog, hogy a vádlott ököllel ütni kezdte a konyhaszekrényt, majd az ott lévő berendezési tárgyakba is belerúgott. Kifelé mentében még a bejárati ajtót is megrugdosta, s ezzel összesen mintegy 130.00 Ft rongálási kárt okozott a sértettnek, melyet a mai napig nem térített meg.

A vádirat szerint tavaly szeptemberben egy hódmezővásárhelyi trafik előtt várakozó férfivel is vitába keveredett a vádlott. A sértettet ököllel arcon is ütötte. Hiába ért a helyszínre a vádlott édesapja, nem tudta teljesen lecsillapítani fiát, aki ezután a sértett barátnőjét vette célba. A nő kerékpárját fellökte, a kezében tartott sörös üveget pedig eltörte. Végül elhagyta a helyszínt, de előtte még egy szeméttárolóba is belerúgott.

A vádlottat a járási ügyészség rongálás vétség valamint garázdaság vétség elkövetésével vádolja. Bűnösségének kérdésében a Hómezővásárhelyi Járásbíróság fog dönteni.

Hozzászólások

Hirdetés
„A fiatalokat csak a mai kor eszközeivel lehet befogadóvá tenni”
Gyereket a magasba! - Fotók
Szeptember 25-én a negyedik Budapesti Demográfiai Csúcs mellékrendezvényeként országos gyermekemelést tartott a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom a Családbarát Magyarországgal együttműködésben.
Októbertől indul a zöld-csok kölcsön az otthonteremtéshez
A kormány újabb elemmel bővíti az otthonteremtési programot, amely további segítség a gyermekes családok számára.
Az egyházmegye első püspökére emlékeztek
A dómban Kiss-Rigó László prédikációjában arról beszélt, hogy nem a haláltól vagy a véletlentől kell félnünk, hanem az egész emberiséget veszélyeztető ideológiáktól.
Kibocsátásmentes működést ígér a Tesco 2035-re
A vállalat már áttért a megújuló energiaellátásra, az élelmiszer-hulladékok mennyiségét 65 százalékkal csökkentette.
Orbán Viktor: a magyar vidék feladata a magyar létezés egészséges állapotának biztosítása
Meg kell végre adni a magyar vidéknek, ami jár neki – jelentette ki miniszterelnök.
Sárkányhajóval szelték a tiszai habokat a tanulók
A magyar kezdeményezésű Európai Diáksport Napján a Szegedi SZC Móravárosi Szakképző Iskola diákjai futottak, asztaliteniszeztek, különféle karatetechnikákat próbáltak ki.