Koronavírus

2021.04.01. 16:07

Újabb adag Moderna Vakcina érkezett Szegedre – Fotók

Folyamatos a vakcinák beszerzése.

delmagyar.hu

Szeged, 2021. április 1. Horváth Mariann, a Szegedi Járási Hivatal tiszti fõorvosa az újonnan érkezett Moderna koronavírus elleni vakcinák egyikét mutatja a Csongrád-Csanád Megyei Kormányhivatal hûtõkamrájában Szegeden 2021. április 1-jén. MTI/Rosta Tibor

Fotó: Rosta Tibor

Április 12-ig nem lehet személyesen ügyeket intézni a mórahalmi polgármesteri hivatalban. Kübekházán szombaton megtartják a szokásos kispiacot, Csanyteleken pedig már több mint ötszázan kaptak védőoltást.– írtuk ma reggel az oltásokkal kapcsolatban. A folyamat nem szünetel, folyamatos a vakcinák beszerzése.

A járványból egyedül a védőoltás jelenti a kivezető utat. A harmadik hullám kezdete óta újabb egymillióval nőtt a regisztráltak száma, de még így is sokan vannak, akik nem jelentkeztek. Az időseket különösen kérik, hogy aki még nem tette meg, az regisztráljon a védőoltásra a www.vakcinainfo.gov.hu honlapon!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!