Szeged

2021.11.29. 07:47

ÚtON: Felújítás lassítja a forgalmat a Kossuth Lajos sugárúton

A legfrissebb közlekedési információk.

delmagyar.hu

20210329 Szeged Veszélyes útszakasz a városban. Képen: Kossuth Lajos sgt. és a Pozsonyi Ignác utca kereszteződése gyalogos átkelőhellyel. FotÓ: Frank Yvette FY Délmagyarország

Forrás: Illusztráció

Fotó: Frank Yvette

Erősödik a forgalom a városban, a sugárutakon van bőven autó, és a külső körutakon is mindkét irányban. A nagykörúton a Római, Párizsi szakaszok sűrűbbek, illetve a Mars tér környéke. Tarján főbb csomópontjai szintén tele vannak, és van mozgás a belvárosban is, Aradi vértanúk tere, Dugonics tér, Boldogasszony sugárút, Széchenyi tér.

Munkálatok miatt lassabb a közlekedés a Kossuth Lajos sugárúton, Párizsi körúton, Stefánia és Dózsa utcán, Csap utca elején.

A Felső Tisza-part végén az építkezésnél nagyot haladtak, aszfaltoztak, illetve kordonok tűntek el, ettől függetlenül a további munkálatok mellett lassan, figyelmesen kell haladni.

Újszegeden is egyre több az autó, a hidak előtt kisebb-nagyobb sorok vannak, a hidakon már belassult a forgalom. – írja a Rádió Taxi Három.

 

Címkék#Szeged

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!