Délmagyar logó

2019. 04. 24. szerda - György Még több cikk.

2 éves lányával akart kiugrani a 8. emeletről - fotóval

Kína - Felbőszült tömeg vert meg Kína délnyugati részén egy férfit, aki kilógatta kétéves kislányát egy nyolcadik emeleti lakás ablakából, majd azzal fenyegetőzött, hogy a gyerekkel együtt kiugrik - közölte a China Daily csütörtökön. A gyereket végül a helyszínre riasztott tűzoltók szabadították ki az apa kezei közül.
A lap szerint az eset még kedden történt Csengdu városában: a férfi miután - állítólagos kábítószerfogyasztása miatt - összeveszett feleségével, felkapta közös gyermeküket, és kiállt vele a lakás ablakába, azzal a szándékkal, hogy leugrik.

A helyszínre azonnal riasztották a tűzoltókat. Csen Long, a mentőegység vezetője a lapnak elmondta, hogy a kilencedik emeletről ereszkedtek le az ablakhoz, ám amikor a férfi ezt észrevette, visszaugrott a lakásba. A gyereket azonban az ablakban hagyta, félig az utca fölé lógatva. A tűzoltónak végül sikerült kirántania a gyereket a férfi kezéből, miközben a lakásba érkezett rendőrök odabent elterelték a figyelmét. Közben az apa az egyik kezével még tartotta a gyereket.

Két éves lányával akart kiugrani a nyolcadik emeletről.
Két éves lányával akart kiugrani a nyolcadik emeletről.

Az apa azonban ezt észlelve úgy döntött, kiugrik az ablakon. "Amikor a férfi felugrott az ablakpárkányra, hogy kiugorjon az épületből, benyomtam az ablakot, a rendőrök pedig bent a szobában elég gyorsak voltak, és lefogták" - mondta Csen Long, aki az akció során másik kezével a már kiszabadított kislányt tartotta, a nyolcadik emelet magasságában lógva.

A hátborzongató "mutatványt" végignézte az utcán összegyűlt dühös tömeg is, amelynek tagjai rátámadtak a férfire, amikor a rendőrök kivezették az épületből. "Megérdemelte a verést, mert embertelenül bánt a saját gyermekével" - mondta egy, a verésben részt vett dühös nő a lapnak a helyszínen.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Újabb hackertámadás Dél-Korea ellen

Dél-Korea - Ismét hackerek támadtak meg dél-koreai kormányzati honlapokat helyi idő szerint… Tovább olvasom