Délmagyar logó

2019. 07. 21. vasárnap - Dániel, Daniella 18°C | 32°C Még több cikk.

A nemi erőszakok 84 százalékát migránsok követik el

A migránsok által az európai nők elleni szexuális támadások mögött egyfajta etnikai-vallási motiváció áll - mondta Hanif Bali svéd politikus.
Egyre többen mondják ki azt, amit a fősodratú, manipulált nyugati média évek óta próbál elhallgatni, miszerint az utóbbi években Európába beáramló bevándorlók által elkövetett szexuális támadások elsöprő többségét nem európai hátterű emberek követik el. Ráadásul az áldozatok főleg fehér, európai nők. A most megszólaló svéd politikust nehéz lesz elfogultsággal, részrehajlással vádolni, ugyanis a szóban forgó Hanif Bali Iránban született, és kurd származású – írja az Origo.

Hanif Bali a szélsőjobboldalisággal egyáltalán nem vádolható svéd Mérsékelt Párt politikusa, 2010 óta tagja a svéd parlamentnek. Szerinte ideje nevén nevezni a dolgokat: a migránsok által az európai nők elleni szexuális támadások mögött egyfajta etnikai-vallási motiváció áll. A Svédországban és Európában elkövetett szexuális támadásokat 88 százalékban migráns hátterűek követik el, miközben az áldozatok nagy része fiatal, fehér lány.

Egy 2017-es tanulmány – ahogy olvasható a Voice of Europe oldalán – megerősíti a képviselő írásait. A nem európai származású férfiak felelnek a Svédországban elkövetett súlyos nemi erőszakok 84 százalékáért. Afgánok, irakiak és szomáliaiak követik el a legtöbb erőszakot, ráadásul a súlyosabb szexuális támadások kétharmada menedékkérőkhöz köthető.

Hanif Bali is felteszi a kérdést, hogy a svéd hatóságok miért nem cselekszenek határozottabban a svéd nők védelmében?

A kurd származású svéd politikus brit és finn példákat is hoz, ahol szintén fiatal, fehér lányok vagy nők voltak az áldozatok.

Az Origo többször is beszámolt már arról, hogy nagymértékben emelkedett az utóbbi időben a svédországi szexuális támadások száma, a rendőrség és a hatóságok azonban meglehetősen "megértően viseltetnek" az elkövetőkkel szemben.

Bali kérdése teljesen jogos, miért hagyják a hatóságok, hogy sorozatban megtörténjenek ezek a borzalmas támadások, ráadásul a többség-kisebbség kérdése az idő előrehaladtával még nagyobb problémákat okozhat, ugyanis úgy tűnik, hogy a jelenlegi svéd gyerekek alkotják az utolsó svéd többségű generációt.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Elbúcsúztatták a néhai George H.W. Bush elnököt a washingtoni katedrálisban

Elbúcsúztatták a néhai George H.W. Bush elnököt a washingtoni katedrálisban
A mintegy kétórás szertartáson imádsággal, bibliai idézetek felolvasásával, az elhunyt életének… Tovább olvasom