Délmagyar logó

2019. 03. 27. szerda - Hajnalka 3°C | 12°C Még több cikk.

Az osztrák rendőrség szerint a migránsok elhoznák a szíriai háborút Európába

Az osztrák rendőrség szerint a migránsok elhoznák a szíriai háborút Európába
E-mailben figyelmeztették a rendőröket arra, hogy a muszlim bevándorlók háborút akarnak kirobbantani Európa nagyvárosainak utcáin.
A Kronen Zeitung szerint már napok óta terjedt egy felhívás arról, hogy szélsőséges iszlamisták háborúzni akarnak Európában és támadásokat terveznek a hivatalok ellen. Azonban a bécsi rendőröket csak a követség előtti késelés után figyelmeztették erre egy hivatalos levélben - írja a 888.hu.

A rendőröket kedden e-mailben arra figyelmeztették, hogy radikális iszlamisták az európai nagyvárosok utcáit is olyanná akarják tenni, ahogy Szíria kinéz.

A sors furcsa fintora, hogy az üzenet nem sokkal azelőtt érkezett meg a hivatalokhoz, hogy Bécsben újabb támadás történt kedden. A lap korábban beszámolt arról hogy, egy afgán férfi egy szolgálati autóban támadt rá egy rendőrre, miközben információt kért tőle. A támadót őrizetbe vették.

A keddi a negyedik támadás volt néhány napon belül Bécsben, így a városban megerősítették a biztonsági intézkedéseket. Múlt hét szerdán egy afgán férfi késelt meg több embert. Szombaton egy támadásban súlyosan megsérült egy ember, hétfőre virradóra pedig egy katonára támadt egy osztrák állampolgárságú, egyiptomi származású férfi.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Megválasztották német kancellárnak Angela Merkelt

Megválasztották német kancellárnak Angela Merkelt
A Kereszténydemokrata Unió (CDU) elnöke 364 szavazatot kapott, megválasztásához legalább 355 voksra… Tovább olvasom