Délmagyar logó

2018. 12. 18. kedd - Auguszta -7°C | 2°C Még több cikk.

Bűnös a szado-mazo szex közben szeretőjét meggyilkoló nő

Bűnösnek találta szerdán Genfben a svájci Felsőbb Bíróság esküdtszéke azt a francia nőt, akit volt szeretője, az egyik legbefolyásosabb francia bankár meggyilkolásával vádoltak.
A 40 éves Cecile Brossard az ügyész szerint egy bizarr szexuális játék közben végzett a férfival 2005. február 28-án.

A francia nő ügyében azért a svájci bíróság járt el, mert a gyilkosság az országban történt. Az áldozat, Eduard Stern Franciaország 38. leggazdagabb emberének számított. A rendőrök latexjelmezbe öltöztetve találtak rá a holttestére négy évvel ezelőtt. Négy lövés érte. Szeretője azonnal beismerte, hogy ő ölte meg a férfit, és ezt a tárgyaláson sem vonta vissza.

Ügyvédei szerint a nő hirtelen felindulásból lőtte le a férfit, aki provokálta őt szex-játék közben. Azzal érveltek, hogy Stern azt vágta a fejéhez: "egymillió dollár egy kicsit sok pénz egy szajhának", és ezzel arra az összegre utalt, amelyet korábban a nő számlájára utalt, de később zárolt. Ekkor borult el a nő elméje, és lőtt négyszer a férfi pisztolyával. Cecile Brossard ügyvédei önimádó perverznek és gátlástalan manipulátornak írták le a bankárt.

Az áldozat ügyvédei és az ügyész szerint is Eduard Stern-t - aki Nicolas Sarkozy francia köztársasági elnök baráti köréhez tartozott - előre megfontolt szándékkal ölte meg szeretője, aki a férfi pénzét akarta, de amikor rájött, hogy hiába, úgy döntött, hogy megöli bankárt.

Az ítélethirdetés előtt a nő hátrafordult, és bocsánatot kért Stern három gyerekétől, akik a hallgatóság soraiban ültek, és azt mondta nekik, hogy mélyen szerette apjukat. A szerdai ítélet indoklása szerint a nő valóban elvesztette az önkontrollját a gyilkosság előtt, de ez nem jelenti azt, hogy ne lenne felelős érzelmi állapotának következményéért. Bár a börtönbüntetés csak csütörtökön hirdeti ki a bíró, szakértők szerint Brossard 20 év börtönt is kaphat, amiből lejön az a négy év, amit a vizsgálati fogságban már letöltött.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Több tízezer pedofil fotó egy holland úszóoktatónál

Csaknem száz kislányról, köztük szellemi fogyatékosokról készült, több tízezer pedofil képet talált… Tovább olvasom