Délmagyar logó

2019. 03. 19. kedd - József, Bánk 5°C | 13°C Még több cikk.

Holtan találták egy család öt tagját: az anyával, a nagymamával és a három kislánnyal egy 24 éves férfi végzett

A tömeggyilkosság a nyugat-ausztráliai Perthben történt.
Meggyilkolták egy család öt tagját - egy anyát, egy nagymamát és három kislányt - a nyugat-ausztráliai Perthben. A bűntett elkövetésének gyanújával eljárást indítottak a 24 éves férfi ellen, aki bejelentette a tömeggyilkosságot - számolt be az esetről hétfőn a helyi média.

Az ABC ausztrál nemzeti műsorszolgáltató beszámolt arról, hogy a kétéves ikerlányokat, három és fél éves nővérüket, továbbá anyjukat és nagyanyjukat holtan találták vasárnap a város Bedford nevű negyedében, miután a szóban forgó férfi bejelentést tett a helyi rendőrségén. Egyelőre a rendőrség nem tisztázta, hogy a férfi milyen kapcsolatban állt a családdal.

Ausztráliában viszonylag ritkák a többszörös gyilkosságok, de Nyugat-Ausztráliában idén ez volt a második ilyen, jelentősebb számú halálos áldozattal járó eset: májusban hét embert gyilkoltak meg ebben az államban.

Az országban jelentősen visszaestek a lőfegyverrel elkövetett bűncselekmények azután, hogy 1996-ban a fegyverviselést szigorúan korlátozó törvényeket vezettek be. A jogszabályok 22 évvel ezelőtti megváltoztatásának az volt az előzménye, hogy egy férfi két nap leforgása alatt különböző helyszíneken 35 embert lőtt agyon Ausztrália legnagyobb szigetén, Tasmanián.

(Lead-képünk illusztráció - a szerk.)

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Szexuális zaklatások vádja miatt menesztették a médiavezért

Szexuális zaklatások vádja miatt menesztették a médiavezért
Már tizenkét nő tett panaszt a CBS televízió volt elnök-vezérigazgatója ellen. Tovább olvasom