Délmagyar logó

2019. 03. 22. péntek - Beáta, Izolda 1°C | 17°C Még több cikk.

Megbüntette magát egy floridai rendőr, mert átment a piroson

Tim Glover klasszikus amerikai kisvárosi rendőr.
A floridai Haines Cityben szolgál, és egy ilyen 13 ezer lakosú városkában, ahol tényleg mindenki mindenkit ismer, javarészt a barátait, rokonait, üzletfeleit kénytelen bírságolni. "Szabtam már ki büntetést barátaimra, munkatársaimra, a tűzoltókra, de még az autópályarendőrökre is" - írja a 444.hu.

Nemrég pedig még önmagát is kénytelen volt megbüntetni, miután visszanézte a helyi piroslámpa-kamera felvételeit. Az eset még szeptember 8-án történt, ebéd után vett be figyelmetlenül egy balkanyart, miközben a lámpa már váltott. Akkor fel se tűnt neki, csak két héttel később, a kamerafelvételek megtekintése után.

"Ismerősnek tűnt a kocsi. Reméltem, hogy nem az enyém, de aztán kimentem a parkolóba, és megerősítettem, hogy valóban én hajtottam át a piroson" - mondta. És bár ő aztán el tudta volna tussolni az ügyet, de inkább feladta magát a főnökénél. "Engem úgy neveltek, hogy vállaljam a felelősséget a tetteimért. Ez esetben ez azt jelentette, hogy be kell fizetnem a bírságot" - mondta. Ami amúgy nem volt kevés, 160 dollár. 

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Merénylet készülhetett a szerb kormányfő ellen

Vészhelyzet miatt biztonságos helyre szállították Aleksandar Vucic szerb miniszterelnököt és családját. Tovább olvasom