Délmagyar logó

2019. 02. 22. péntek - Gerzson 0°C | 10°C Még több cikk.

Terror Strasbourgban: hárman meghaltak, hajtóvadászat indult a szökésben lévő elkövető után - fotók

Terror Strasbourgban: hárman meghaltak, hajtóvadászat indult a szökésben lévő elkövető után - fotók

Figyelem!

Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Az elkövető Alláhu akbart kiáltott - közölte a párizsi főügyész. A lövöldözésben tizenkét ember megsebesült, köztük hatan kritikus állapotban vannak.
14:37 - Párizsi főügyész: az elkövető Alláhu akbart kiáltott

A strasbourgi lövöldözés elkövetésével gyanúsított Cherif Chekatt a támadás során Alláhu akbart (Allah hatalmas) kiáltott - közölte szerdán a párizsi főügyész, Rémy Heitz.

"Figyelembe véve a célpontot, a módot, az elkövető profilját, azt, ahogyan a támadást véghezvitte, illetve a szemtanúkat, akik hallották, hogy a merénylő azt kiáltja, Alláhu akbar, a terrorelhárítás lép akcióba" - mondta el Heitz újságíróknak szerdán.

Jelenleg is folyik a hajtóvadászat a merénylő, Cherif Chekatt után. A párizsi főügyész egy taxisofőr elmondására hivatkozva azt is közölte, hogy az elkövető megsérült, és taxival menekült el a támadás helyszínéről. Legfrissebb értesülések szerint a merénylő a karján sérült meg, amikor tűzpárbajba keveredett francia katonákkal. Ezt követően szállt taxiba és a város másik végébe utazott. A sofőrnek azt mondta, hogy katonákra nyitott tüzet.

A támadás elkövetésekor a férfinél kézifegyver és kés volt, ezekkel támadt rá az emberekre. A lövöldözésben tizenketten sérültek meg, közülük hatan válságos állapotban vannak. A francia hatóságok korábban három halottról adtak hírt, a párizsi főügyész pontosította az információkat: ketten haltak meg, egy ember pedig az agyhalál állapotában van.

Strasbourg polgármestere közölte: vitathatatlanul terrortámadásról van szó.

Sajtóértesülések szerint öt embert állítottak elő és hallgatnak ki az ügyben. A merénylő testvére önként jelentkezett a rendőrségen.

A rendőrség kedd reggeli házkutatása során egy gránátot, egy gépfegyvert és négy kést talált Cherif Chekatt lakásán. A lövöldözés elkövetőjét kedd reggel őrizetbe akarták venni. A France Info hírcsatorna a rendőrségre hivatkozva jelentette, hogy a rendvédelmi szervek nem találták otthonában a 29 éves, gyilkossági kísérlettel vádolt gyanúsítottat.

Cherif Chekatt hosszú bűnlajstrommal rendelkezik: Franciaországban, Németországban és Svájcban összesen 27 alkalommal ítélték el valamilyen bűnügyben. Feltételezések szerint a merénylő a börtönben radikalizálódott.

A lengyel külügyi tárca szerdán francia hatósági közlésre hivatkozva azt írta a Twitteren, hogy a merényletnek egy lengyel áldozata is van, de részleteket nem közöltek.


13:45Német lap: a merénylő testvérét is keresik

A berlini Der Tagesspiegel napilap információi szerint a német biztonsági szolgálatok nemcsak a strasbourgi lövöldözés elkövetőjét, Cherif Chekattot keresik, hanem testvérét is, mindketten Strasbourgban éltek - jelentette a német lap szerdán.

A Chekatt testvéreket a strasbourgi iszlamista közeghez tartozó, radikalizálódott személyként tartották nyilván - mondta el egy magas rangú biztonsági szakértő a német lapnak.

Egyelőre nincsenek arról információk, hogy voltak-e kapcsolataik németországi szalafista körökkel.

A Der Tagesspiegel arról ír, hogy Cherif Chekatt 2016. január és 2017. február között Németországban volt börtönben lopás miatt. 2017 februárban toloncolták vissza Franciaországba, ahol terrorista fenyegetésként tartották nyilván.
Terrortámadás volt Strasbourgban. Fotó: MTI (galéria)
Biztonsági körökben arról beszélnek, hogy a támadás indítéka bosszú lehetett. Elképzelhető, hogy a lövöldözés Cherif Chekatt reakciója volt arra, hogy a strasbourgi rendőrség őrizetbe akarta venni őt. A francia biztonsági szolgálatoknak nem volt tudomásuk támadás előkészületeiről Strasbourgban.

Az AP amerikai hírügynökség arról ír, hogy a francia bűnügyi nyilvántartásban a merénylő 25 esetben szerepel, köztük több rablás, illetve fegyveres rablás elkövetésében.

A francia rendőrség a 29 éves, strasbourgi születésű Cherif Chekattként azonosította a lövöldözőt, akinek neve szerepel a potenciális nemzetbiztonsági kockázatot jelentő személyek listáján.

Egyelőre egy terrorszervezet sem jelentkezett a támadás elkövetőjeként, viszont a dzsihadista weblapokat figyelő amerikai SITE központ szerint az Iszlám Állam nevű terrorszervezet hívei ünnepeltek a történtek miatt.

Francia sajtóértesülések szerint a lövöldözés elkövetőjét kedd reggel őrizetbe akarták venni. A France Info hírcsatorna a rendőrségre hivatkozva jelentette, hogy a rendvédelmi szervek nem találták otthonában a 29 éves, gyilkossági kísérlettel vádolt gyanúsítottat. Két, névtelenséget kérő rendőrségi forrás ugyanakkor arról számolt be, hogy a férfi lakását egy rablással összefüggésben kutatták át a hatóságok.

10:53Az EU vezetői együttérzésüket fejezték ki az áldozatok hozzátartozóival

Együttérzésüket fejezték ki az európai uniós intézmények vezetői szerdán Strasbourgban a francia városban előző este történt lövöldözés áldozatainak hozzátartozóival, és támogatásukról biztosították Franciaországot.

Az uniós vezetők az Európai Parlament plenáris ülése miatt vannak Strasbourgban, ahol kedd este egy karácsonyi vásár közelében egy 29 éves, strasbourgi születésű férfi, Cherif Chekatt tüzet nyitott az emberekre. A lövöldözésben hárman meghaltak, tizenketten megsebesültek, közülük hatan válságos állapotban vannak. A francia belügyminisztérium szerint nem biztos, hogy terrortámadás történt. A szökésben lévő támadó ismert volt a rendőrség számára, már korábban bűncselekményeket követett el Németországban és Franciaországban.

Antonio Tajani, az Európai Parlament elnöke hangsúlyozta, az "Európai Parlamentet nem fogja megfélemlíteni sem terrorista, sem bűncselekmény". Az elnök hangsúlyozta, hogy a parlament tovább fog dolgozni a szabadságért, a demokráciáért, valamint a terrorista erőszak elleni harc erősítése érdekében.
Terrortámadás volt Strasbourgban. Fotó: MTI (galéria)
Donald Tusk, az Európai Tanács elnöke együttérzését fejezte ki az áldozatok és a sérültek hozzátartozóival. "Franciaország mellett állunk az újabb megpróbáltatás idején" - fogalmazott.

Jean-Claude Juncker, az Európai Bizottság elnöke kijelentette, Strasbourg az európai béke és demokrácia szimbóluma. "Azon értékeké, amelyeket mindenkor védelmezünk" - mondta Juncker.

Charles Michel belga miniszterelnök közösségi oldalra feltöltött üzenetében támogatásáról biztosította Franciaországot - mint fogalmazott - "a gyávaság és a borzalom" újabb csapásakor.

9:55Szijjártó: a jelenlegi információk szerint nincs magyar érintett

A Külgazdasági és Külügyminisztérium értesülései szerint a keddi strasbourgi lövöldözésnek nincs magyar érintettje - közölte Szijjártó Péter tárcavezető szerdán Budapesten, egy más témában tartott sajtótájékoztatót követően.

Szijjártó Péter kiemelte: az ügyeleti telefonszámra hívás nem érkezett, a párizsi nagykövetségtől magyar állampolgár nem kért segítséget és a strasbourgi krízisközpont sem értesítette a követséget.

A miniszter ismertetése szerint biztonságban vannak a strasbourgi Európa Tanács melletti állandó magyar képviselet munkatársai, valamint az Európai Parlament plenáris ülésének magyar résztvevői is. Nem érkezett segítségkérés az Európa Tanács főtitkárságán és a szintén Strasbourgban működő Emberi Jogok Európai Bíróságán dolgozó magyaroktól sem. Egy Magyarországról érkezett, 40 fős egyetemi látogatócsoportból 9-en nem tudtak a szállásukra időben visszatérni a biztonsági intézkedések miatt, ők rendőri utasításra órákat töltöttek egy lépcsőházban. Az éjszaka folyamán strasbourgi képviselet végig kapcsolatban volt a csoportot vezető egyetemi tanárral, aki hajnalban azt mondta, hogy mind a kilencen épségben visszaértek a szállásukra.
Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter sajtótájékoztatót tart hivatalában a kedd este Strasbourgban, egy karácsonyi vásár közelében történt lövöldözésről. Fotó: MTI/Balogh Zoltán
Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter sajtótájékoztatót tart hivatalában a kedd este Strasbourgban, egy karácsonyi vásár közelében történt lövöldözésről.
Fotó: MTI/Balogh Zoltán
Bármilyen magyar érintettség esetén a francia hatóságok azonnal értesítik a párizsi nagykövetséget - közölte Szijjártó Péter.

A külügyminiszter együttérzését fejezte ki az áldozatok családtagjainak, a sebesülteknek pedig mielőbbi felépülést kívánt.

Magyarország biztonságát a kormány minden eszközzel megvédi, de az uniós intézményeknek is meg kell tenniük a szükséges intézkedéseket, hogy Európa, az európai emberek visszakapják a biztonságukat. Jó lenne, ha egyszer egy olyan adventi időszakot élhetnénk meg, amikor nem kell Európában karácsonyi vásárokat bezárni különféle támadások miatt - jelentette ki Szijjártó Péter.

8:48 - Francia belügyminiszter-helyettes: nem biztos, hogy terrortámadás történt

A francia belügyminiszter-helyettes szerint nem biztos, hogy terrortámadás történt kedd este Strasbourgban.

A tettes indítéka egyelőre nem ismert, és lehet, hogy az illető már nincs is Franciaországban, hanem már Németországban van, és elképzelhető, hogy megsebesült a rendőrökkel vívott tűzpárbajban - tette hozzá Laurent Nunez a France Inter rádiónak nyilatkozva.

A hatóságok betiltják a tüntetéseket Strasbourgban és környékén, hogy a biztonsági erők a lőfegyveres ámokfutó elfogására tudjanak koncentrálni, de az ország többi részén nem - mondta.

Korábban már ismertté vált, hogy a 29 éves gyanúsított ismert volt a rendőrség előtt köztörvényes bűncselekmények miatt. Németországban lopásért ült börtönben, majd kiutasították az országból. Nunez most hozzátette, hogy a férfi radikalizálódott vallásgyakorlásában, és emiatt figyelték, de iszlám radikalizmusával kapcsolatban nem követett el bűncselekményt Franciaországban. Éppen kedd reggel kutatták át a lakását egy emberöléssel kapcsolatban, és az ügyben a rendőrség őrizetében van öt ember, akiket kihallgatnak.

Közben a német rendőrség is bevezette a közeli határszakaszon a határellenőrzést, mint már korábban a francia - közölték más tisztségviselők.

Korábban írtuk:

Három életet követelt a kedd este Strasbourgban, egy karácsonyi vásár közelében történt lövöldözés - közölte Christophe Castaner francia belügyminiszter szerdára virradóra tartott sajtótájékoztatóján, pontosítva azokat a korábbi értesüléseket, miszerint négyen vesztették életüket. Bangkoki hivatalos közlés szerint a halálos áldozatok között van egy thaiföldi állampolgár.

Mint mondta, további tizenkét ember sebesült meg, köztük hatan kritikus állapotban vannak.

A tárcavezető bejelentette, hogy a történtek miatt magasabb terror készültségi szintet rendeltek el, megerősítik a határvédelmet és a karácsonyi vásárok körüli biztonsági intézkedéseket is, hogy elejét vegyék hasonló támadásoknak.

Castaner tájékoztatása szerint az elkövető két alkalommal is tűzpárbajba keveredett a biztonsági erőkkel kedd este. Egyszer 20 óra 20 perckor, majd 21 órakor. Hangsúlyozta: az elkövető továbbra is szökésben van, de a biztonsági erők 350 tagja kutat utána.
Lövöldözés volt Strasbourgban. Fotó: MTI (galéria)
A miniszter úgy fogalmazott, hogy a fegyveres férfi "terrort hintett" Strasbourg három helyszínén is. Elmondta, hogy a férfi "rendkívül kedvezőtlen módon" ismert a rendőrség előtt terrorizmushoz nem köthető bűncselekmények miatt. Hozzáfűzte: Franciaországban és Németországban is elítélték korábban a gyanúsítottat, aki börtönben is volt.

Castaner közölte azt is, hogy feloldják a kijárási korlátozásokat, miután több városrész órákon át le volt zárva. A karácsonyi vásár környékén lévő épületekben biztonságba helyezett emberek időközben ezeket elhagyhatták.

A miniszter bejelentette, hogy a strasbourgi városvezetés betiltja a tüntetéseket ezzel felszabadítva a biztonsági erőket, hogy elfoghassák a tettest. Hozzátette: a városi iskolák nyitva lesznek szerdán, de a szülőkre bízzák, ha a gyermekeiket otthon tartják aznap.

Az Európai Parlament (EP) zárlatát is feloldották, a képviselők - saját felelősségükre - elhagyhatták az épületet. Ezt Antonio Tajani, az EP elnöke közölte az ülésteremben összegyűlt képviselőtársaival. A városközpontba készülők számára elmondta, hogy oda csak egy a rendőrség által biztosított konvojjal tudnak eljutni.

Bangkokban egy kormánytisztviselő közölte a dpa hírügynökséggel, hogy a három halálos áldozat között van egy thaiföldi turista. A 45 éves férfi a feleségével a szabadságát töltötte a francia városban. Az asszony túlélte a támadást - tette hozzá a tisztségviselő a francia hatóságok tájékoztatása alapján.

A rendőrség a 29 éves strasbourgi születésű Cherif Chekattként azonosította a lövöldözőt, akinek neve szerepel a potenciális nemzetbiztonsági kockázatot jelentő személyek lajstromán.

A párizsi főügyész, aki a terrorizmussal kapcsolatos ügyekben illetékes, hangsúlyozta, hogy a tettes indítéka egyelőre még nem ismert. A francia vádhatóság terrorcselekmény miatt indított vizsgálatot.
Lövöldözés volt Strasbourgban. Fotó: MTI (galéria)
Egyelőre egy terrorszervezet sem jelentkezett a támadás elkövetőjeként, ugyanakkor a dzsihadista weblapokat figyelő amerikai SITE központ szerint az Iszlám Állam hívei ünnepeltek a történtek miatt.

Emmanuel Macron francia elnök az egész ország szolidaritásáról biztosította az áldozatokat és hozzátartozóikat. "A teljes nemzet szolidaritása Strasbourggal, az áldozatokkal és családjaikkal van" - írta az államfő szerdára virradóra Twitter-üzenetben. Sajtóértesülések szerint korábban egy válságtanácskozáson vett részt a francia belügyminisztériumban.

"Mélyen megrázott a szörnyű hír Strasbourgból" - reagált a történtekre a német kormány szóvivője a Twitteren. "Bármilyen indíték is húzódik meg a lövések mögött: gyászolunk a meggyilkoltak miatt, gondolatainkkal és jó kívánságainkkal a sebesültekkel vagyunk. Remélhetőleg senki sem kerül már veszélybe" - tette hozzá Steffen Seibert.

Francia sajtóértesülések szerint a lövöldözés elkövetőjét kedd reggel őrizetbe akarták venni. A France Info műsorszolgáltató a rendőrségre hivatkozva jelentette, hogy a rendvédelmi szervek nem találták otthonában a 29 éves, gyilkossági kísérlettel vádolt gyanúsítottat. Két, névtelenséget kérő rendőrségi forrás ugyanakkor arról számolt be, hogy a férfi lakását egy rablással összefüggésben kutatták át a hatóságok.


KEDDEN ÍRTUK

23:06 - Francia politikusok fejezték ki együttérzésüket
 

Strasbourg lakóival szemben szeretném - a Nemzetgyűlés többi tagjával együtt - kifejezni szolidaritásunkat. A város lakói ma este egy olyan támadás áldozatai voltak, ami több ember halálát és több ember sérüléseit okozta

- mondta Haut-Rhin (francia megye - a szerk.) képviselője, Olivier Becht, aki maga is strasbourgi.

Hozzátette: Egyértelműen az áldozatokkal, a családjukkal, az ott élőkkel közösen vagyunk fájdalomban, szomorúságban és szolidaritásban.Természetesen közben a rendfenntartó erőkre is gondolunk, akik mindent megtesznek, amit csak tudnak, hogy elfogják a lövöldözőt ezekben a nagyon bonyolult körülményekben - idézte a Le Figaro.
 

Minden támogatásom a strasbourgiaké és a polgármesterüké ezekben a szörnyű megpróbáltatásokban

- posztolta Twitteren Párizs polgármestere.
 

Anne Hidalgo on Twitter

Tout mon soutien aux Strasbourgeois et à leur maire @Roland_Ries dans cette terrible épreuve. #Strasbourg22:40 - Ö az állítólagos lövöldöző:
 

Canary France on Twitter

Voici le terroriste de #Strasbourg #Chekkat #Cherif née le 04/02/1989 à Strasbourg.

 
Lövöldözés volt Strasbourgban
22:30 A francia média információi szerint a támadót megsebesítették a katonák. A Le Figaro arról számolt be, hogy egy 29 éves férfit körülvett a rendőrség. Az egyén már ismert volt a rendőrség előtt.

22:11 - Az Index arról számolt be, hogy a rendőrség lezárta a környéket, a villamosközlekedést is leállították. A Kléber téren felállított karácsonyi vásárt bezárták. 


A héten a városban tart ülést az Európai Parlament is. A lövöldözés után lezárták az EP épületét is, se ki-, se bemenni nem lehet.

Emmanuel Foulon, az Európai Parlament egyik sajtósa ott volt a közelben, azt írta a Twitteren, hogy pánik volt, miután lövéseket hallottak, az emberek lehasaltak az éttermekben. Utána látták, ahogy fegyveres rendőrök szaladnak az utcán - írják.

Benedek EP-képviselő pár sarokra volt, amikor a lövéseket meghallotta. Utána azt látta, hogy futni kezdenek az emberek, de akkor még nem lehetett tudni, hogy mi történt. Az Indexnek kedd este azt mondta, behúzódott egy étterembe, és a rendőrség és a katonaság az egész környéket lezárta, szóval ki se tudna onnan jönni.

22:05 - Lövöldözés volt kedd este Strasbourgban, egy karácsonyi vásár közelében, a hatóságok legfrissebb tájékoztatása szerint ketten meghaltak, tizenegyen megsebesültek - közölte az MTI.

Az elkövető, akit már azonosítottak, szökésben van.
    
Az első percekben még ellentmondásos, nem hivatalos forrásokból származó információk láttak napvilágot. Internetes felületén a Le Figaro című francia lap például azt írta, hogy egy férfi nyitott tüzet automata fegyverből, négyen megsebesültek. Több forrás szintén sebesültekről írt, a Reuters hírügynökség a helyi tűzoltóságra hivatkozva viszont azt jelentette, hogy egy ember meghalt. Csak ezután érkezett a prefektúra részéről immár hivatalos közlés.
    
A közösségi média szerint a francia nagyváros központjának egy részét lezárták, a francia belügyminisztérium pedig felszólította a lakosságot, hogy maradjanak otthon. A központ lezárt részéből csak kimenni lehet, be viszont senki nem juthat.
    
A DNA című helyi hírportál rendőrségi forrásra hivatkozva feltételezi, hogy terrorcselekmény történt.
    
A lövöldözés után mozgósították a biztonsági szolgálatokat - írta Twitter-bejegyzésében a francia belügyminiszter.
    
Christophe Castaner azt kérte mindenkitől, hogy ne terjesszenek rémhíreket, hanem kövessék a hatóságok tanácsait.
    
A belügyminiszter a helyszínre utazik Emmanuel Macron francia elnök utasítására, akit folyamatosan tájékoztatnak a Strasbourgban történtekről.
    
Rendőrségi források megerősítették, hogy Strasbourgban a Kléber tér és egy karácsonyi vásár helyszíne között történt a halálos áldozatokkal is járó lövöldözés, amelyben többen megsebesültek.
   
 Az Európai Parlament egyik tagja, Eva Kaili ugyancsak a Twitteren írta, hogy a hatóságok életbe léptették a biztonsági protokollt, és lezárták az Európai Parlament épületét, amelyben jelenleg is tartózkodnak képviselők. Ők egyelőre nem hagyhatják el az épületet.
    
A helyi rendőrség közölte, hogy azonosították az elkövetőt, akt nagy erőkkel keresnek. A terrorelhárító ügyész is vizsgálja az ügyet.


22:02 - A Lettera43 információi szerint, a támadó - akit üldöz a rendőrség - egy radikális iszlám. Információik szerint már két halálos áldozata van a lövöldözésnek.
 

21:56 - A Now News információi szerint a rendőrségnek sikerült azonosítania az elkövetőt
 
Azonosították a kedd esti strasbourgi lövöldözőt, akit a hatóságok lázasan keresnek - jelentette be a helyi prefektúra - közölte az MTI.

A prefektúra legfrissebb közlése szerint a sebesültek száma tízre emelkedett. Továbbra is egy halottról szólnak a jelentések.
    
Emmanuel Macron francia elnök, miután értesült a lövöldözésről - idő előtt távozott az Elysée-palotában zajló egyik találkozóról, közben pedig Strasbourgba küldte a belügyminisztert.
    
A város kijáratánál, a francia-német határon szigorú ellenőrzés alá vonják a mindkét irányba tartó gépkocsikat.

21:34 - Mozgósították a biztonsági szolgálatokat a kedd esti strasbourgi lövöldözés után - írta Twitter-bejegyzésében a francia belügyminiszter.

Christophe Castaner azt kérte mindenkitől, hogy ne terjesszenek rémhíreket, hanem kövessék a hatóságok tanácsait.
 
    
Rendőrségi források megerősítették, hogy Strasbourgban a Kléber tér és egy karácsonyi vásár helyszíne között történt a halálos áldozattal is járó lövöldözés, amelyben többen megsebesültek.
    
Az Európai Parlament egyik tagja ugyancsak a Twitteren írta, hogy a hatóságok életbe léptették a biztonsági protokollt, és lezárták az Európai Parlament épületét, amelyben jelenleg is tartózkodnak képviselők. Ők egyelőre nem hagyhatják el az épületet.


21:20 - A prefektúra tájékoztatása szerint egy ember meghalt, hatan megsebesültek a franciaországi Strasbourgban kedd este egy karácsonyi vásár közelében történt lövöldözésben, az elkövető szökésben van.

Az áldozatról megrázó képet töltöttek fel a Twitterre:
   

Az első percekben még ellentmondásos, nem hivatalos forrásokból származó információk láttak napvilágot. Internetes felületén a Le Figaro című francia lap például azt írta, hogy egy férfi nyitott tüzet automata fegyverből, négyen megsebesültek. Több forrás szintén sebesültekről írt, a Reuters hírügynökség a helyi tűzoltóságra hivatkozva viszont azt jelentette, hogy egy ember meghalt. Csak ezután érkezett a prefektúra részéről immár hivatalos közlés.
    
A közösségi média szerint a francia nagyváros központjának egy részét lezárták, a francia belügyminisztérium pedig felszólította a lakosságot, hogy maradjanak otthon. A központ lezárt részéből csak kimenni lehet, be viszont senki nem juthat.  
 
    
A DNA című helyi hírportál rendőrségi forrásra hivatkozva feltételezi, hogy terrorcselekmény történt.

Korábban írtuk:

Lövöldözés volt kedd este Strasbourg belvárosában, egy karácsonyi vásáron, többen megsebesültek. A Reuters hírügynökség értesülései szerint egy ember meghalt.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Texasban kivégeztek egy férfit egy 1993-as gyilkosságért

Texasban kivégeztek egy férfit egy 1993-as gyilkosságért
A 43 éves Alvin Braziel Jr. volt a 24. rab, akit az idén kivégeztek az Egyesült Államokban. Tovább olvasom