Kultúra

2008.02.07. 17:25

Filmfesztivált rendeznek nyáron a Velencei-tónál

Filmfesztivált rendez nyáron a Velencei-tavi Kistérség Idegenforgalmi Egyesülete / VEKI /. A milliós nagyságrendű díjra csak amatőrök pályázhatnak egy 5 perces, saját nyaralásukról szóló filmmel.

A fesztivállal a Velencei- tóra és környékére szeretné felhívni a figyelmet a VEKI, de szeretnék megtudni azt is, hogy mi vonzó a nyaralók számára a tóban - mondta a Független Hírügynökségnek Bálint György, a VEKI elnöke.

A versenyen bárki részt vehet nyaralása közben készült filmjével. Az alkotással kapcsolatban műfaji megkötés nincs, de hossza nem haladhatja meg az 5 percet. A műveket szakmai zsűri értékeli majd, az eredményhirdetésre a nyári szezon zárását követően kerül sor.

A fődíjról csak annyit lehet tudni, hogy milliós nagyságrendű, ezen kívül még több tóparthoz kötődő díjat is lehet nyerni, például több napos teljes ellátást a nyáron átadásra kerülő négycsillagos tóparti wellness szállodában.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!