Kultúra

2008.12.21. 10:08

Megasztár: Viktort koronázták királlyá

Eldőlt, amire hónapok óta vártunk, negyedszerre választották meg a TV2-n az év hangját. Tóth Vera, Molnár Ferenc Caramel és Rúzsa Magdi után Király Viktor győzött a Megasztárban.

Delmagyar.hu

A verseny elején a zsűri sejtetése alapján Dávid vitte a prímet, előbb Máté Péter Várni kell című szerzeményével, majd a nézők által kiválasztott, korábban már elénekelt Lehetsz királlyal a Rómeó és Júliából.

Király Viktor talán az egyik legnehezebb dalt választotta kezdő produkciójának, a Queen Don’t Stop me Now nem is sikerült neki a legjobban, majd Michael Jackson Billy Jean-jével folytatta.

A párbaj második felében, a duettek produkciójában már szinte nem is tudott különbséget tenni a zsűri – kivéve Friderikusz Sándort, aki Viktor mellett tette le voksát. Viktor a Kiss-t választotta Prince-féle feldolgozásban, Dávid nem túl nagy meglepetést okozva musicalbe csapott, a Macskákból az Éjfélt dalolta el legszívesebben ellenfelével.

Király Viktor

Király Viktor lett az év hangja
A fináléban Andrea Bocelli Time to Say Goodbye című, magyarosított klasszikusával tették fel eddigi erőfeszítéseikre az izzadságcseppet, és már csak Tilla végszavát kellett megvárni, miszerint a szavazásnak vége. Az utolsó, bemutatott állás szerint 51-49 volt az arány közöttük.

A Megasztár 4 eredményhirdetése előtt a zsűri még összegezte a látottakat, és Friderikusz Sándor tett egy nagyszerű gesztust, miszerint a második helyezett is nyer egy autót – az ő honoráriumából. Erre a lépésre Eszenyi Enikő is fellelkesült, és nemrég Aradon kapott fülbevalóját ajánlotta fel ugyanerre a célra, mire Fenyő Miklós sem szeretett volna kimaradni a sorból, és évvégi koncertjére hívta meg a vesztest. Mester Tamás is kivette a részét, ő egy gitárt tett félre.

Az eredményhirdetés után Király Viktor lehetett teljes mértékben elégedett, hiszen az arany mikrofon mellé hazaviheti a Hyunday márkájú nyereményautót, egy évig luxuslakásban lakhat, és jövőre felléphet a Kapcsolat koncerten.

Címkék#Zene

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!