Makó és környéke

2019.07.13. 17:30

10 helyszín, 15 sportág, több mint 1000 résztvevő a Mozgás Éjszakája Makón - fotók

Makón mintegy ezren csatlakoztak a Mozgás Éjszakája idén ötödízben megrendezett helyi rendezvényeihez.

Szabó Lőrinc

Kovács Gábor sportszervező lapunknak elmondta, 10 helyszínen 15 sportágat lehetett kipróbálni. A sportcsarnoknál többek között a helyi teakwondosok tartottak bemutatót, odabent pedig ergométeres bajnokságot és kispályás focitornát rendeztek, a térségi egészségfejlesztési iroda munkatársai pedig szűrővizsgálatokkal várták az érdeklődőket. Ezen kívül rendeztek például éjszakába nyúló teniszoktatást és indult kerékpártúra Apátfalvára. A résztvevők hátizsákot kaptak ajándékba.

10 helyszín, 15 sportág, több mint 1000 résztvevő a Mozgás Éjszakája Makón. Fotó: Szabó Imre - GALÉRIA

Czirbus Gábor alpolgármester, aki megnyitotta a rendezvényt, arról beszélt, hogy a mozgás Makón évről évre népszerűbb, és jó látni, hogy az utánpótlás-egyesületek fiataljai felnőttként is ragaszkodnak az egészséges életmódhoz. A városban sok a szabadidős program, ráadásul az önkormányzat nagy figyelmet fordít a sportinfrastruktúra fejlesztésére – lesz hamarosan új kondipark, sportcsarnok és uszoda is. 

Címkék#Makó

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!