Makó és környéke

2007.10.30. 20:42

Bombariadó az MSZP makói fórumán

Makó - Bombariadó zavarta meg kedd este Makón az MSZP és a kormány Nagy párbeszéd című rendezvényét, melynek keretében Gőgös Zoltán, az agrártárca államtitkára válaszolt az érdeklődők kérdéseire az aktuális kormányzati intézkedésekkel kapcsolatban.

A nem sokkal öt óra után kezdődött beszélgetés hatvan-hetven résztvevőjének háromnegyed hatkor kellett elhagynia a Korona emeleti nagytermét, miután a rendőrség lezárta a környéket, és felszólította őket, hogy hagyják el az épületet. A fórum ezt követően a szabad ég alatt, a főtéri szökőkút szomszédságában folytatódott. A rendezvény házigazdája, [namelink name="Buzás Péter"] polgármester, MSZP-s parlamenti képviselő lapunknak azt mondta: az emberekre bízza a történtek megítélését, ugyanakkor hangsúlyozta, hogy az ő oldalukon nem szokás a bombariadóval való fenyegetőzés. A telefonálónak azt javasolta, legközelebb jöjjön el a fórumra és tegye fel kérdéseit.

Az épületet a Makói Rendőrkapitányság bombaszakértője vizsgálta át – pokolgépet nem talált. Márton István alezredes, városi rendőrkapitány az üggyel kapcsolatban tegnap annyit tudott mondani, hogy a fenyegetés a Korona éttermébe érkezett telefonon. A rendőrség közveszéllyel való fenyegetés miatt indított eljárást az egyelőre ismeretlen tettes ellen.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!