Makó és környéke

2008.09.12. 21:42

Makói tolvajmese a félmillió forintról

Makó - Fél óra leforgása alatt fogták el a rendőrök azt a két budapesti férfit, aki csütörtökön egy makói cég telephelyének irodájából félmillió forintot vitt el, és kocsival menekült el a helyszínről. A két tolvaj érdekes magyarázattal szolgált.

Munkatársunktól

A gyors bejelentést követően a makói rendőrök értesítették a környező kapitányságok ügyeleteit, melynek eredményeként fél órával később Vásárhelyen „lekapcsolták" a két férfit, akik először semmiről sem akartak tudni, majd miután a gépkocsit átvizsgálták a rendőrök, és a térképtartóból előkerült az 50 darab 10 ezer forintos, az egyikőjük egy elég fantasztikusnak tűnő magyarázattal állt elő. Elmondása szerint vásárlási szándékkal álltak meg barátjával a makói telephelyen. Míg társa az alkalmazottal nézelődött, addig ő a bejárat mellett lévő irodánál ácsorgott. Rövid idő telt el, amikor is két férfi rohant ki az irodából, és az egyikük az ő látványától úgy megijedt, hogy kiejtett a kezéből egy köteg pénzt. Mivel senki nem volt akkor a környéken, a budapesti férfi magához vette a pénzt, s barátjával együtt eltávozott a helyszínről. A rendőrök gyanúsítottként hallgatták ki a két elkövetőt lopás miatt. Ellenük az eljárást szabadlábon hagyásuk mellett folytatja le a Makói Rendőrkapitányság.

Címkék#Makó

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!