Makó és környéke

2010.01.26. 17:20

Gyógyszertől lettek rosszul a makói diákok

Makó - Öt makói általános iskolás került kórházba kedd délelőtt, miután rosszul lettek az iskolában. Rivotrilt vettek be a gyerekek, ez depresszió és epilepszia elleni szer.

Delmagyar.hu

A gyógyszert az egyik diák vitte be kedden a Szikszai György Református Általános Iskolába, és diáktársaival délelőtt a tanintézmény közelében kíváncsiságból ettek belőle. Elmondásuk szerint ugyanis azt hallották, hogy ettől jól el lehet lazulni. Volt, aki több szemet is bevett a gyógyszerből - közölte a delmagyar.hu-val Tuczakov Szilvána, a Csongrád megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.

A 13-14 éves diákok közül hármat mentővel szállítottak be, egyiküket rendőr, egyiküket pedig szülei vittek be. A körülményekhez képest mindannyian jól vannak, gyomormosást és infúziót kaptak.

Kórházba kerültek a begyógyszerezett iskolások. Fotó: Schmidt Andrea (galéria)


Az iskola igazgatója, Kotormán István úgy nyilatkozott: az intézmény minden szükséges lépést megtesz az eset tisztázása érdekében. A rendőrség pedig közigazgatási eljárás keretében vizsgálja a történteket.

Délmagyarország / Délvilág hírek Keresse a témát a holnapi Délmagyarországban és Délvilágban is!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!