Makó és környéke

2013.12.03. 21:52

A lájkgyűjtés sikeres volt: Joulupukki Maroslelére látogat

Maroslele - Sikeres volt a Facebook.com/marosleleokosfalu oldalon a gyerekek lájkgyűjtése, így csütörtökön a maroslelei Mikulás-nap vendége lesz Joulupukki, a lappföldi Télapó.

Munkatársunktól

Mindent Makóról

A delmagyar.hu hivatalos makói Facebook-oldala, nem csak makóiaknak.

Joulupukkit a maroslelei faluházban várják majd a gyerekek, ahová a program szerint 10 órakor vonul be.

A látogatás a Maroslelei Általános Iskolában szeptember óta folytatott mobiltechnológiai programunkra is ráirányította a szélesebb nyilvánosság figyelmét. A közös munkát összefoglaló videóra a Facebook összesítése szerint 3190 lájkot és 1211 megosztást kaptunk. A Maroslele Okos Falu programot a Vodafone Magyarország, a Délmagyarország/Délvilág napilap és Maroslele önkormányzata indította el azzal a céllal, hogy a kistelepülésen a tudatos újmédia-használatot fejlessze.

Az eseményen köszöntőt mond [namelink name="Martonosi György"], Maroslele polgármestere, [namelink name="R. Tóth Gábor"], a Délvilág és a Délmagyarország főszerkesztője, valamint [namelink name="Marchhart Pál"], a Vodafone helyettes vezérigazgatója.

A Mikulás-napon előbb Joulupukki kap ajándékot a maroslelei iskolásoktól, majd ő maga osztja ki az ajándékokat a megjelent gyerekeknek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!