Makó és környéke

2011.07.05. 17:06

A makói gumigyárból a VV5-be?

Makó - Megkezdődött a ValóVilág 5. szériájának castingja. Az első szereplőválogatáson két huszonéves makói fiú is részt vett.

Delmagyar.hu

Retteghet Alekosz, a trónkövetelők már a villa kapujában állnak! Megkezdődött a ValóVilág 5. szériájának castingja, ahová közel 20 ezer embert várnak a készítők.

- Négy körös castingon választjuk ki a szereplőket, ez a széria már sokban fog különbözni az előzőktől. Több intrikára, ármányra és szerelemre számíthatnak a nézők, megváltozik a szabályrendszer, nagyobb hangsúlyt kap a taktikázás is - nyilatkozta a Blikknek Rubin Kristóf, a ValóVilág kreatív főszerkesztője.

A makói gumigyár a casting első napján volt kénytelen nélkülözni két munkatársát, a 20 éves Molnár Dávidot és a 21 esztendő Kovács Tamást, akik hétköznapi életüket cserélnék le Alekosz és Olivér mindennapjaira.

Molnár Dávid és Kovács Tamás azért jelentkezik, mert unja a szürke hétköznapokat. Fotó: Blikk

Molnár Dávid és Kovács Tamás azért jelentkezik, mert unja a szürke hétköznapokat.
Fotó: Blikk

- A csajozás menne rendesen, a szex természetes dolog, nincs mit takargatni rajta - értettek egyet a fiúk abban, mit vállalnának a kamerák előtt.

A ValóVilág 5. szériája nyár végén indul az RTL Klubon. Akkor kiderül, hogy a két makói fiatalembernek sikerült-e átjutni a szigorú rostán.

A további részletekért és további jelentkezők nyilatkozatáért kattintson ide! >>

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!