Makó és környéke

2017.12.07. 19:16

A makói hotelek a csúcson: a legjobb értékelést kapták az utazóktól

Főleg fürdővárosok kerültek be a legjobbak közé, mellettük Villány, Szentendre, Kecskemét és Szeged.

A magyar városok  közül Makó hotelei kapták a legjobb értékelést az utazóktól a  trivago.hu szálláskereső weboldal adatai alapján, Magyarország  pedig az európai országok rangsorában a 13. helyet szerezte meg -  közölte a portál az MTI-vel csütörtökön.    


A trivago.hu minden évben elkészíti a legmagasabb értékelést  kapott európai országok és magyar városok listáját több mint 175  millió utazói véleményt összesítő trivago Rating Index (tRI)  alapján, ami nullától tízig terjedő skálán mutatja a hotelek  értékeléseit. A 2018-as évre vonatkozó trivago Rating Index az  idei, 2017-es évben leadott utazói véleményeken alapul.  

 

A makói hotelek kimagasló, 8,67-es pontszámot értek el a  tízből, amivel a lista élén végzett. A Dél-alföldi régió  kiemelkedően teljesített: a legjobb tíz magyar városból öt itt  található. Főleg fürdővárosok kerültek be a legjobbak közé,  mellettük Villány, Szentendre, Kecskemét és Szeged.

Budapest, mint  a turisták által leglátogatottabb úti cél, 8,32-es pontszámmal a 9. helyezést érte el.  


A legjobb értékelést kapott európai országok listáját Bosznia  és Hercegovina vezeti 8,51 ponttal, mögötte Szerbia és Ausztria áll  8,44, illetve 8,37 ponttal.   


Magyarországról az utazók külön kiemelték a hoteltulajdonosok  európai viszonylatban is kiemelkedő elhivatottságát a vendégek és a  szakma iránt. Az így elért 8,25-os pontszám ugyanakkor minimális  visszaesés a tavalyi 8,32-es értékeléshez képest, amivel akkor az  5. helyet sikerült elérni - közölte a portál.

Címkék#Makó#hotel

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!