Makó és környéke

2013.03.28. 22:49

Belépőt is árul az új fürdőigazgató

Makó - Mindennap, reggeltől estig a fürdőben lesz a Hagymatikum új igazgatója, Scheitzner Beáta. A makóiak jól ismerhetik: két éven át a város Tourinform-irodáját, majd egy idegenforgalmi és városmarketinggel foglalkozó céget vezetett.

Szabó Imre

Mindent Makóról

A delmagyar.hu hivatalos makói Facebook oldala, nem csak makóiaknak!

 Makói, világlátott, komoly idegenforgalmi tapasztalatokkal – röviden így lehet jellemezni a Hagymatikum Fürdő új, harmadik igazgatóját, Scheitzner Beátát. Mint megírtuk, a Makovecz Imre tervezte komplexum bő egy éve [namelink name="Kovacsics Imre"] vezetésével nyílt meg, aki tavaly ősszel távozott, miután nem sikerült lefaragnia a veszteségeket. A helyét [namelink name="Nagy Nándor"], a Kommunális Nkft. vezetője vette át – ő most mindkét tisztségéből távozott, családi vállalkozásában dolgozik tovább. Az új fürdőigazgató neve sok makóinak csenghet ismerősen, hiszen miután hazatért Belgiumból, ahol egy üzletház értékesítési menedzsereként dolgozott, két éven át vezette a Maros-parti város Tourinform-irodáját. Később egy turisztikai és városmarketinggel foglalkozó céget vezetett, az utóbbi időben pedig egy gyorsbüfé nyitásával hívta fel magára a figyelmet. Az étkezde egyébként a fürdő szomszédságában van.

Scheitzner Beáta mindennap reggeltől estig a fürdőben lesz. A szerző felvétele

Scheitzner Beáta mindennap reggeltől estig a fürdőben lesz. A szerző felvétele

Nagy Nándor elköszönt, a polgármester bizakodik

A kora reggeli állománygyűlésen Nagy Nándor megköszönte kollégái együttműködését, és megígérte, vendégként látni fogják még – utódja pedig számíthat a segítségére, tanácsaira. A polgármester, [namelink name="Buzás Péter"] hangsúlyozta: Nagy Nándor beváltotta a hozzá fűzött reményeket, sajnálja, hogy távozik, de Scheitzner Beátát is kiváló szakembernek tartják, és bíznak a sikerében.

[namelink name="Scheitzner Beáta"] tegnap kora reggel mutatkozott be a fürdő dolgozóinak. Azt mondta, szeretné folytatni a leköszönő Nagy Nándor által megkezdett utat, számít kollégái támogatására, és mindennap reggeltől estig a fürdőben lesz. Igyekszik személyes benyomásokra szert tenni minden munkaterületről, így meglehet, az elkövetkező hetekben tőle fognak például jegyet venni a vendégek. Úgy gondolja, az emberek elsősorban az élmény kedvéért jönnek a Hagymatikumba, és a legfontosabb az elégedett vendég. A dolgozóknak azt ígérte, ha kell, továbbképzéseket szervez nekik, az idegenforgalomban érdekelt vállalkozásoknak pedig az eddiginél is szorosabb együttműködést ajánlott. Szeretné, ha a 13 ezer városkártya-tulajdonos mind rendszeres vendége lenne a Hagymatikumnak. Amiben változtatni fog: még inkább erősíteni akarja az eladási szemléletet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!