Makó és környéke

2019.02.20. 15:21

Daisy kirepült az autóból Maroslelénél, de szerencséje volt - a rendőrök vették gondjaikba a kiskutyát

A kutyus gazdáját megfigyelésre kórházba szállították, addig a rendőrök biztonságba helyezték, megnyugtatták, megetették, megitatták.

Egy személyautó ütközött a szalagkorlátnak 2019. február 19-én hajnalban az M43-as autópálya Nagylak felé vezető oldalán, Maroslele közelében. A balesetben a jármű sofőrjét és utasát a mentőszolgálat munkatársai megfigyelésre kórházba szállították - írta a police.hu.

Fotók: police.hu

A kocsiban utazott még egy kiskutya is, aki az ütközéskor ugyan kirepült a gépjárműből, de nem sérült meg. A megrettent ebet a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság M43-as Autópálya Alosztályának munkatársai beszállították a főkapitányságra, ahol biztonságba helyezték, amíg gazdáját az egészségügyi intézményben ápolták.


A négylábú még órákkal a baleset után is reszketett az átélt traumától, azonban a rendőröknek sikerült megnyugtatniuk. Megetették és megitatták, mire tulajdonosának visszaadták az állatot.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!