Makó és környéke

2017.06.17. 20:13

Egy ember meghalt, heten megsérültek Makónál - fotók, videó

Két személyautó ütközött össze Makó közelében a 43-as főút 35-ös kilométerszelvényében. A helyszínelés véget ért, feloldották az útzárat.

Egy román és egy magyar honosságú személyautó ütközött össze 2017. június 17-én, 17 óra után pár perccel, a 43-as számú főút 35-ös kilométerszelvényében. A magyar autó Makó irányába tartott. Egy gépkocsit próbált megelőzni, de a manővert nem tudta befejezni és összeütközött a vele szemben szabályosan haladó román honosságú autóval.

 


Előbbi járműben hatan utaztak, az autót vezető 42 éves férfi a helyszínen meghalt, az utasok mindannyian megsérültek. A román gépkocsiban utazó két személy szintén megsérült.

 

Egy ember meghalt, heten megsérültek Makónál - rendőrségi fotók


A helyszínelés és a műszaki mentés idejére az érintett útszakaszt a rendőrség lezárta. A forgalmat a 4434-es, illetve a 4425-ös számú útra terelik. - írta a police.hu. Nem sokkal 23 óra előtt fejezték be a helyszínelést és a műszaki mentést, az útzárat feloldották. Az út ismét teljes szélességében járható.

 

Egy ember meghalt, heten megsérültek Makónál - GALÉRIA. Fotó: MTI/Donka Ferenc

 

Fotó: olvasó-tudósító/Árgyelán Sándor

Fotó: olvasó-tudósító/Árgyelán Sándor

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!