Makó és környéke

2017.07.06. 10:29

Elkérték a telefont, hogy megnézzék, de vissza már nem adták

Két férfi elkérte egy harmadik mobilját, hogy megnézhessék, de nem adták vissza. A sértettet leütötték, amikor vissza akarta kérni.

A bíróság előtt kell felelniük tettükért a rablóknak. A két tettes előre megbeszélte, hogy el fogják kérni a sértett telefonját annak ürügyén, hogy megnézzék azt. Azt is előre egyeztették, hogy ha vissza kérné a telefont, akkor leütik.


A kérdéses napon leültek egy kávézóba beszélgetni a sértettel, majd kis idő után elkérték a mobiltelefonját, hogy megnézhessék. Ezt a sértett önként át is adta. Majd kis idő elteltével kérni kezdte a telefonját, amit nem voltak hajlandóak visszaadni neki. A két tettes elindult a kávézóból a telefonnal, a sértett pedig követte őket. Amikor többször felszólította őket, adják vissza a készüléket, azok megütötték őt. Az ütéstől a földre került, de szerencsére nem szenvedett sérüléseket. Viszont a tettesek elszeleltek a telefonnal.


Később, a rendőrségi feljelentés után, kézre kerültek az elkövetők és lefoglalták az ellopott mobilt, ami visszakerült a sértetthez.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!