Makó és környéke

2017.12.12. 19:45

Füstölt és izzott egy vezetékes doboz a Hagymaházban, félbeszakadt Az Év sportolója díjátadó Makón

Egy kisebb tűzeset miatt félbeszakadt kedd este az Év sportolója díjátadó gála a makói Hagymaházban.

Munkatársunktól

Az egyik első emeleti helyiségben, eddig tisztázatlan okokból egy kábelfogadó dobozban lévő kábelek kezdtek izzani és füstölni. Ezt az ott dolgozók poroltókkal fújták le, az épületet azonban ki kellett üríteni – közben a tűzoltók is megérkeztek, a nézőtéren pedig füst terjengett. Senki sem sérült meg. Molnár Krisztina, a Katasztrófavédelem szóvivője elmondta, a tűzoltók átszellőztették az épületet.

Fotó: Szabó Imre

A műsor nagyjából harmada ekkor még hátra volt, Márton Imre sportcsarnok-igazgatótól azonban megtudtuk, kiket tüntettek ki. Az év női sportolója Debreczeni Anikó testépítő, a férfi Majoros Róbert erőemelő lett, az év női utánpótlás-sportolója Kovács Laura Fanni kick-boxoló, a férfi pedig Lefkó Bence sakkozó. Az év csapata a Duocor MSVSE NB I-es sakkcsapata lett, az év edzője pedig Kiss Tibor úszóedző. Ezeken kívül még közel félszáz különböző díjat, elismerést ítéltek oda makói sportembereknek.

Fotó: Szabó Imre

Fotó: Szabó Imre

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!