Makó és környéke

2019.08.17. 00:46

Halálos baleset a 43-as főúton: két autó karambolozott Kiszombor határában - fotók

Halálos baleset miatt teljes volt az útlezárás a 43-as főút 24-es kilométerszelvényében, Kiszombor közelében.

A baleset 2019. augusztus 16-án 22 óra körül történt. Két személyautó ütközött össze Kiszombor határában. Az elsődleges adatok szerint a balesetben egy ember meghalt, ketten megsérültek - tudtuk meg a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletesétől.

A helyszíni szemle és műszaki mentés idejére a főút érintett szakaszát teljesen lezárták. Kerülni Hódmezővásárhely felé lehetett. A forgalmat rendőrök irányították.

 

Halálos baleset a 43-as főúton. Fotó: Donka Ferenc (galéria)

Korábban írtuk:

Baleset történt a 43-as út 23. kilométerszelvényében 22 óra magasságában. A helyszínen teljes az útzár, a helyszíni szemle időtartama várhatóan két óra - adta ki a rendőrség mobil applikációja, a RUTIN.


A katasztrófavédelem tájékoztatása szerint két személyautó ütközött, az egyik autóba egy ember beszorult, őt a szegedi hivatásos tűzoltók feszítővágó segítségével szabadították ki, majd átadták a mentőknek. A műszaki mentés és helyszínelés ideje alatt teljes útzárra kell számítani.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!