Makó és környéke

2019.04.05. 13:04

Helyben bankolhatnak a palotaiak

Ha pénzintézeti fiók nem is, legalább ki- és befizetésre alkalmas bankautomata lesz Csanádpalotán, méghozzá hamarosan - tudtuk meg Nyergesné Kovács Erzsébettől, a kisváros polgármesterétől.

Munkatársunktól

Emlékezetes: a 3A Takarékszövetkezet idén január 1-jével költséghatékonysági okokból a csanádpalotai fiókot megszüntette, összevonta a pitvarosival, és azóta oda várják ügyintézésre a palotai ügyfeleket is. Abban viszont ezt követően sikerült megállapodni a pénzintézettel, hogy a felújítást követően üresen maradt egykori takarékszövetkezeti irodában szereljenek fel bankautomatát.


Az eredeti elképzelések szerint ez a napokban megtörtént volna, de ahogy a polgármester hivatalos Facebook-oldalán olvasható, a gép szállítása a tervezetthez képest késett, így a telepítésére a következő hetekig még várni kell. A kisvárosban takarékszövetkezeti számlával rendelkezők életét ez így is meg fogja könnyíteni – a vállalkozókét ugyancsak, mivel a készülék befizetéseket is tud majd fogadni, így emiatt sem kell máshová utazni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!