Kápolnaromot faragott a makói Bede Dánijel

szponzorált tartalom
Február 28-ig lehet jelentkezni az Adj Egy Ötöst! iskolai szemléletformáló programra
Idős szüleit akarta megölni
A Csongrád Megyei Főügyészség vádat emelt azzal a férfival szemben, aki többek között házi készítésű robbanóanyaggal próbált elégtételt venni régi sérelmein.
Egy 15 éves lány verte Venus Williamst
A nőknél a címvédő Oszaka Naomi, valamint Serena Williams, a férfiaknál pedig a harmadik kiemelt Roger Federer is magabiztos győzelemmel mutatkozott be hétfőn, az ausztrál nyílt teniszbajnokság főtáblás küzdelmeinek első napján.
Meghívót kapott a magyar felnőttválogatottba Bartalis Barbara
Egy lépéssel közelebb került gyerekkori álmához Bartalis Barbara. A St. Mihály csíkszeredai játékosa mindig is szeretett volna a magyar felnőttválogatott tagja lenni, most pedig érkezett is a behívó: Markó Edina szövetségi kapitány számít rá a háromnapos összetartás során.
Forró víz ölt egy orosz szállodában
A fűtési rendszer kilyukadt csövéből kiömlő víz elárasztotta az alagsori helyiségeket.
Megvannak az idei Super Bowl résztvevői
Sima hazai győzelmek születtek a profi amerikaifutball-liga (NFL) főcsoport-döntőiben, így a Kansas City Chiefs és a San Francisco 49ers jutott a Super Bowl-ba.
Egy előadás, három felvonás a vágyról
Két felújított és egy új koreográfiából tevődik össze a Szegedi Kortárs Balett Vágy című, három részből álló darabja, amely az olasz Enrico Morelli és az argentin Roberto Galvan vendégkoreográfusok közreműködésével készül.