Makó és környéke

2011.11.25. 20:50

Kistérségi kedvezmény a makói fürdőben

Makó - A makói kistérségben élőknek is kész díjkedvezményt adni a Makovecz-fürdő, még ha nem is 50 százalékosat, mint a városban élőknek – hangzott el a makói kistérség polgármestereinek tegnapi tanácskozásán.

Munkatársunktól

[namelink name="Kovacsics Imre"] igazgató szerint 15 százalékos kedvezményt tudnak adni, ha csoportosan veszik igénybe a szolgáltatást – a pontos szám az illető település lélekszámától függ. Ha az ottani önkormányzat további kedvezményt finanszíroz, már lényeges lehet az árkülönbség.

A makói kistérség települései többek között oktatási feladatokat látnak el közösen, iskolabuszokat tartanak fenn a beutazó gyerekeknek, de pályáznak is együtt. A tegnapi találkozó fő célja az volt, hogy áttekintse, az elmúlt három évben hogyan sikerült a közös célokat megvalósítani. A szervezet feladatait ebben az évben is időarányosan teljesíti, forrásaival megfelelően gazdálkodik, hiánya nincs – mondta el lapunknak [namelink name="Buzás Péter"] makói polgármester.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!