Makó és környéke

2013.11.08. 07:25

Kit gázolt halálra a kamion Makónál?

Makó - Nem voltak iratai és eddig senki sem jelentette, hogy eltűnt, így rejtély, ki volt az a férfi, akit csütörtök éjjel halálra gázolt egy kamion Makónál. <br>

Delmagyar.hu

Az ismeretlen férfi a megyei rendőr-főkapitányság sajtószolgálatának tájékoztatása szerint csütörtökön késő este a Makót elkerülő úton gyalogolt, amikor az ipari park bejáratánál egy Szeged felől Nagylak irányába tartó kamion elütötte. A helyszínre érkező mentők már nem tudtak rajta segíteni, csak a halál beálltát tudták megállapítani.

Továbbra is ismeretlen a makói balesetben elhunyt férfi.

Továbbra is ismeretlen a makói balesetben elhunyt férfi.
A férfi személyazonosságát még nem sikerült tisztázni – információink szerint nem voltak iratai, ráadásul a környező tanyákról sem veszett nyoma abban az időben senkinek. Az elhunyt 65-70 év körüli, körülbelül 160 centiméter magas, alultáplált, sovány testalkatú, ősz hajú és szakállú férfi, fekete dzsekit, szürke szövetnadrágot, papucsot, szürke zoknit, fekete kardigánt, drapp mellényt, fekete rövid ujjú pólót és fekete alsónadrágot viselt. A Makói Rendőrkapitányság kéri, hogy aki felismeri, hívja a 62/562-423-as telefonszámot, a 107-es vagy a 112-es központi segélyhívó telefonszám valamelyikét, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a Telefontanú ingyenesen hívható, 80/555-111-es számán, amely hétfőtől csütörtökig reggel 8-tól délután 4-ig, pénteken pedig reggel 8-tól délután 1-ig érhető el.

Korábban:

Mindent Makóról

A delmagyar.hu hivatalos makói Facebook-oldala, nem csak makóiaknak.

Csütörtök késő este a Makót elkerülő úton gyalogolt egy férfi, amikor az ipari park bejáratánál egy Szeged felől Nagylak felé haladó kamion elütötte. A helyszínre érkező mentők már csak a halál beálltát tudták megállapítani. A férfi személyazonosságát még nem sikerült tisztázni.

A baleset körülményeit a Makói Rendőrkapitányság vizsgálja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!