Makó és környéke

2016.08.18. 19:44

Kocsi tetejéről eshetett le a gyepmester altatópuskája

Egyszerűen elveszthette a makói gyepmester, Erdei Ferenc azt az altatólövedékes puskát, amelynek eltűnéséről a Facebookon maga számolt be. Ezt valószínűsítik azok a biztonsági kamerák által megörökített képek, amelyek tegnap tűntek fel a lapunk által alapított Makón élek csoportban.

Munkatársunktól

Megírtuk: a gyepmester bejegyzésében azt írta, az Aradi utcai kocsimosóban tűnt el a csak altatólövedékek kilövésére alkalmas fegyver. Azt is hozzátette, a történtek miatt a rendőrséghez fordult, de jelezte, ha 8 napon belül visszakapja, visszavonja a feljelentést.


A felvétel most közzétett négy kockáján az látható, amint a gyepmester szolgálati kocsija kihajt az autómosó telepről, az autó tetején pedig ott a puska. Minden bizonnyal az történt, hogy miután a kocsit kitisztították, egyszerűen elfelejtette visszarakni a saját tulajdonú, amúgy több százezres értéket képviselő fegyvert, aztán az valahol út közben leesett. Valószínűleg megtalálta és elvitte valaki, az illető azonban információink szerint még nem jelentkezett.

 Érdeklődtünk a megyei főkapitányságon, végül indult-e nyomozás a fegyver eltűnése miatt. Legutóbb arról tudtunk beszámolni, hogy a makói kapitányság feljelentéskiegészítést rendelt el – ennek alapján dönt a nyomozó hatóság a feljelentés elutasításáról vagy a nyomozás elrendeléséről, amennyiben bűncselekmény gyanúja merül fel. Most megtudtuk, döntés továbbra sem született.


 Kerestük Erdei Ferencet is, de ahogyan hétfőn, úgy most sem kívánt nyilatkozni. Az viszont kiderült, hogy a fegyver elvesztése miatt a kóbor kutyák befogása nem szünetel, ugyanis van tartalék altatópuska.


 

Címkék#Makó

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!