Makó és környéke

2009.03.05. 18:14

Marihuánát találtak Magyarcsanádon

Magyarcsanád - Két házban több mint 15 kiló marihuánát foglaltak le tegnap a rendőrök. Az egyenruhások szerda délutántól csütörtök hajnalig dolgoztak a Makó melletti kistelepülésen.

Munkatársunktól

Hogy ki dobta fel a kábítószert birtoklókat, arról Kovács Sándor alezredes, a CSMRFK felderítő osztályának vezetője csak annyit mondott, hogy előzetes nyomozás és több információ ellenőrzése után ütöttek rajta a két ingatlanon.

Az egyikben három férfira bukkantak, akik éppen kábítószert fogyasztottak – a házkutatás során a lakástulajdonos ágyából további 1 kiló marihuána került elő. A másik portán már jóval nagyobb fogást könyvelhettek el az egyenruhások: 14 és fél kiló marihuánát találtak, amelyet a ház udvarán termesztettek. A két ingatlan tulajdonosát őrizetbe vették, egyelőre vizsgálják, hogy mi közük van a droghoz. A magyar állampolgároknak a rendőrség tájékoztatása szerint korábban nem volt dolguk a hatósággal.

A kábítószer értékéről egyelőre nem tudtak mit mondani a rendőrök – nagyban függ attól, hogy milyen minőségű drogot foglaltak le.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!