Makó és környéke

2019.06.01. 16:49

Meghirdették az idei a Makói Nyár előadásait

A Hagymaház meghirdette a Makói Nyár programsorozatát, amelynek ezúttal is négy előadása lesz. A Maros-parti városban több mint egy évtizedes hagyománya van a zenés fesztiválnak, amelynek a Hagymaház szabadtéri színpada szokott otthont adni.

Szabó Imre

Kezdetben két külön rendezvény, az Operettfesztivál és a Makói Muzsika szórakoztatta a nagyérdeműt egyenként 3-4 előadással, négy éve azonban összevonták a kettőt egy programsorozattá. A nézőtér szempontjából a megye második legnagyobb szabadtéri színpadához szerte az országból, sőt külföldről is érkeznek a nézők.


Ami az idei programot illeti, a nyitány júniusban, 29-én lesz, amikor a Madách Színház társulata adja elő a Páratlan páros című darabot. Júliusban 3 előadás lesz: 6-án a Csókos asszony című operettet láthatja-hallhatja a közönség, 12-én a Lovagias ügy című zenés vígjáték kerül színpadra, végül 20-án Horváth Charlie és zenekara ad koncertet.


A jegyárak tavaly óta egy kicsit emelkedtek: Horváth Charlie koncertjére 3000 és 2500 forintért, a többire 2500 és 2000 forintért lehet jegyeket venni – a Makó-kártyás kedvezmény 20 százalékos. Tavaly az akkori négy előadásra összesen több mint négyezren voltak kíváncsiak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!