Makó és környéke

2010.09.29. 20:53

Molnár Ágnes: Nem egyedi a makói fürdő esete

Makó - Késve érkezett tegnap Makóra a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium uniós beruházásokért is felelős államtitkára, Molnár Ágnes, ezért elmaradt az épülőben lévő fürdő bejárása.

Munkatársunktól

A meghirdetett sajtótájékoztatót is a Fidesz-irodában tartotta meg, nem az eredeti, Marczibányi téri helyszínen – pedig ott nemcsak Fidesz-szimpatizánsok, képviselőjelöltek, hanem Buzás Péter MSZP-s polgármester, szocialista képviselőjelöltek és városházi dolgozók is nagyon várták.

A sajtótájékoztatón Molnár Ágnes elmondta: nem egyedi, hogy a makói fürdőberuházásnál fel kellett függeszteni a finanszírozást, a korábbi kormány ideje alatt sok szabálytalan projektnek engedtek zöld utat. Ezeket most szabályossá kell tenni. Hogy ez a fürdő esetében mikorra sikerül, a projekt gazdáján múlik. Az államtitkár vendéglátója, Mágori Józsefné parlamenti képviselő, fideszes polgármesterjelölt hozzátette: a minisztériumból azt az ígéretet kapta, hogy megválasztása esetén ehhez minden szakmai segítséget megkap.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!