Makó és környéke

2016.06.06. 21:19

Nem lesz műhibaper a combjában hagyott 8 centis cső miatt

A makói Lénárt István miután jogi szakértővel konzultált, kiderült, hogy esetleges követelése már elévült, így nincs értelme bírósághoz fordulnia.

Munkatársunktól

Mégsem próbálkozik kártérítési perrel a makói Lénárt István, aki úgy gondolja, az autóbalesetét követő egyik klinikai műtétje következtében maradt benne egy sebészeti dréncső. Megírtuk, a 62 esztendős férfit súlyos állapotban, törések sorozatával 8 éve szállították balesete után Szegedre, ahol többször megoperálták. Azt, hogy egy nagyjából 8 centis cső van a combjában, a közelmúltban vette észre – a makói kórházban vették ki, ambuláns műtéttel.

Fotó: Frank Yvette

Fotó: Frank Yvette

A szegedi Szent-Györgyi Albert Klinikai Központ érdeklődésünkre határozottan állította, hogy a műtéti naplóval, illetve az operáció után készült röntgenfelvételekkel igazolni tudják, ott és akkor nem kerülhetett a dréncső a makói férfi lábába. Ő viszont eredetileg kártérítési perben gondolkozott– amitől viszont most elállt.


A napokban megtudtuk tőle, miután jogi szakértővel konzultált, kiderült, hogy esetleges követelése már elévült, így nincs értelme bírósághoz fordulnia.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!