Makó és környéke

2019.07.08. 13:33

Ököllel oldotta meg a vitát a bolt előtt, eljárás indult a csanádalberti férfi ellen

Egy rendezvényen kezdődött a konfliktus, ami aztán a falubeli bolt előtt "teljesedett ki" másnap.

A Makói Rendőrkapitányság nyomozói befejezték az ügy vizsgálatát azzal a férfival szemben, aki bántalmazta ismerősét Csanádalbertin. Garázdaság és könnyű testi sértés miatt kell felelnie.


A megalapozott gyanú szerint a két férfi 2019. május 18-án egy rendezvényen keveredett szóváltásba Csanádalbertin. Egy nappal később újra találkoztak a kisközség egyik boltja előtt, ahol ismét vitázni kezdtek. Ekkor a gyanúsított lökdösni kezdte, végül ököllel megütötte a sértettet, aki ennek következtében nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett.


A 18 éves makói férfit a rendőrök gyanúsítottként kihallgatták, a bűncselekmény elkövetését elismerte. Ellene garázdaság és könnyű testi sértés vétségének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás.


A Makói Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az ügy iratait a napokban átadta az ügyészségnek - írta a rendőrség honlapja.

(leadképünk illusztráció - a szerk.)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!