Makó és környéke

2012.11.07. 20:22

Pulitzerre emlékeznek

Makó - A makói születésű sajtócézárra, Pulitzer Józsefre emlékezik ma halálának 101. évfordulója alkalmából szülővárosa.

Munkatársunktól

Makó. A makói születésű sajtócézárra, Pulitzer Józsefre emlékezik ma halálának 101. évfordulója alkalmából szülővárosa. Délután háromnegyed 2-kor megkoszorúzzák a szoborparkban álló mellszobrot, 2-től pedig médiakonferenciát tartanak a Korona dísztermében. Buzás Péter polgármester köszöntőjét követően [namelink name="Stumpf András"], a Heti Válasz újságírója, [namelink name="Kéri Barnabás"], az RTL Klub politikai riportere és [namelink name="Dobos Sándor"], a Hír24 munkatársa tart előadást, majd átadják Pulitzer szülővárosának idei díjait – a pályamunkákat [namelink name="Molnár László"] önkormányzati képviselő, a Pulitzer-hagyományok mentorának köszöntője után [namelink name="Baló György"] főszerkesztő értékeli. A fiatal tollforgatók számára kiírt pályázatra idén összesen 38-an jelentkeztek, a beküldött írások száma 91.

Címkék#Makó#díj

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!