Makó és környéke

2019.04.29. 18:57

Reagáltak a patkányozásra: Valljanak színt az MSZP-sek! - követelik a kormánypártiak

Hódmezővásárhelyen és Makón is tartottak sajtótájékoztatót a kormánypártok helyi vezetői.

Hódmezővásárhelyen és Makón is reagáltak a kormánypártok helyi vezetői arra, hogy Bangóné Borbély Ildikó MSZP-s parlamenti képviselő egy tévéműsorban arra a kérdésre, vajon miért nő a Fidesz támogatottsága, azt felelte, sok a patkány.

 

Mindkét városban arra szólították fel Bangóné helyi párttársait, hogy valljanak színt, egyetértenek-e vele.

Vásárhelyen a KDNP helyi elnöke, Bálint Gabriella tartott sajtótájékoztatót, aki szerint az MSZP ezzel a kijelentéssel leért a gödör aljára. Végképp bebizonyosodott, hogy nincs programjuk, csak a botrányt keresik, hogy egy kis figyelmet kapjanak a tévében. Felszólította az ugyancsak szocialista Kis Andrea alpolgármestert és Nagy Ernő önkormányzati képviselőt, válaszoljanak arra: elfogadhatónak tartják-e azt, hogy egy párttársuk patkánynak nevezi azokat az embereket, akik nem rájuk szavaznak?


Hasonlóképp színvallásra biztatta Makón a Fidesz helyi elnöke, Czirbus Gábor az ottani MSZP-seket: Buzás Péter elnököt, Rója István volt képviselőjelöltet, illetve Gáspár Sándor önkormányzati képviselőt. Hozzátette: Makón már volt példa arra, hogy egy baloldali politikus – itt nevének említése nélkül Mucsi Tamás DK-elnökre célzott – patkánynak nevezte a városházi dolgozókat, illetve az ott megforduló makói polgárokat. – Ez a magatartás felháborító és megengedhetetlen egy politikus számára – hangsúlyozta Czirbus.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!