Makó és környéke

2017.11.04. 10:09

Rommá tört járművek és 7 sérült az M43-as tömegbalesetben - galéria

2 kamion, 2 mikrobusz (az egyik személyautót szállító trélert vontatott), valamint 3 autó ütközött szombat reggel az M43-as autópálya Románia felé vezető oldalán, Csanádpalota közelében.

Munkatársunktól

16.00 - A rendőrök befejezték a helyszíni szemlét és feloldották a forgalomkorlátozást, az autópálya érintett szakasza ismét teljes szélességében járható.


13.15 - Még mindig tart a helyszínelés és a műszaki mentés az M43-as autópályán. A romeltakarítás is várhatóan még órákat vesz igénybe. A forgalmat továbbra is letereli az autópályáról a rendőrség.


10.08 - [namelink name="Túri Mihály"] Csongrád megyei vezető mentőtiszt érdeklődésünkre elmondta, 5 mentőegységgel vonultak a helyszínre, összesen hét sérültet láttak el, közülük hármat kellett kórházba szállítani. Az elsődleges információk alapján mindenki könnyű sérüléseket szenvedett, őket a makói kórház sürgősségi osztálya látta el.

Tömegszerencsétlenség és teljes útzár az M43-as autópályán: 9 jármű ütközött, heten sérültek. Fotó: Karnok Csaba - GALÉRIA


09.20 - A Katasztrófavédelem tájékoztatása szerint a karambolban két kamion, két mikrobusz (az egyik személyautót szállító trélert vontatott), egy kisteherautó, valamint két személygépkocsi érintett. A műszaki mentést a szegedi és a makói hivatásos tűzoltók végzik, beszorult sérült nincs a helyszínen. A rajok átvizsgálják és áramtalanítják a gépkocsikat és teherautókat.

Tömegszerencsétlenség és teljes útzár az M43-as autópályán: 9 jármű ütközött, heten sérültek. Fotó: Karnok Csaba - GALÉRIA


09.10 - A baleset szombat reggel 9 óra körül történt az M43-as autópálya 56-os kilométerszelvényében a Csanádpalota Autópálya-határátkelőhely közelében. Az eddig rendelkezésre álló adatok alapján a reggeli ködben 7 autó ütközött össze, többen megsérültek.


A rendőrség a sztráda érintett szakaszát lezárta, a forgalmat a csanádpalotai lehajtónál Nagylak Közúti-határátkelőhely felé terelik - közölte [namelink name="Juhász Árpád"], a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!